Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A passzív srácok is verik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A passzív srácok is verik a farkukat ?

Figyelt kérdés

Most így el gondolkoztam rajta.

Aktív vagyok

tegnap 17:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

"#8: Az is maszturbálás, a prosztata izgatása. Nem?"

Nos talán tekinthetjük annak. De nem ezt akartam megkérdezni, hanem azt, hogy miért hitted azt, hogy mi nem szoktuk rángatni a pisilőnket.

tegnap 21:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
persze, kb napi szinten ❤️
tegnap 21:10
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
#11: pont azért, mert “pisilő”-nek nevezed. Úgy tudtam (és hallottam), egy passzívnak fontosabb a popsija, mint a farka. Igazából a lyuk az ő nemi szerve.
tegnap 21:46
 14/17 anonim ***** válasza:

"#11: pont azért, mert “pisilő”-nek nevezed."

Én csak úgy nevezem, hogy pisilő. De nevezhettem volna úgy mint ahogy mások is. Nem tudom ebben mi az extra.

"Úgy tudtam (és hallottam), egy passzívnak fontosabb a popsija, mint a farka. Igazából a lyuk az ő nemi szerve."

Ha másvalakivel szexelünk akkor igen, fontosabb a hátsónk mint a szerszámunk, sőt vannak olyanok is (mint én) akik nem is szeretik ha más hozzányúl a miénkhez. De a kérdező kérdését én úgy értelmeztem, hogy csak úgy általánosságban szoktuk-e rángatni, függetlenül attól, hogy mással szexelünk vagy egymagunk vagyunk. Ha egyedül vagyunk akkor pláné szoktuk. Ha mással szexelünk akkor már nem biztos.

tegnap 21:59
 15/17 anonim ***** válasza:

"sőt vannak olyanok is (mint én) akik nem is szeretik ha más hozzányúl a miénkhez"

Én meg pont fordítva, igénylem, hogy közben kiverje nekem. Mindig.

tegnap 23:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen
ma 06:09
 17/17 anonim ***** válasza:

"Én meg pont fordítva, igénylem, hogy közben kiverje nekem. Mindig."

Nem kételkedtem abban, hogy vannak ilyenek is. Nem is azt akartam mondani, hogy mivel én nem szeretem ha más hozzányúl az enyémhez akkor más passzívak sem szeretik. Elnézést ha félreérthetően fogalmaztam.

ma 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!