Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti élnétek az 1970-es években? Ha igen, ha nem, miért?
Sokan mondják, hogy a hetvenes években nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb volt a világ, nem volt semmi sem ennyire rendezetlen és káosszal teli, mint manapság. Viszont ha megnézzük, akkor a melegek jogai akkor még szinte egyáltalán nem voltak még meg, sok esetben még az USA-ban is börtönnel sújtották azt, aki nem volt hetero.
Ti hol élnétek szívesebben? Egy nyugodt, kiegyensúlyozott de homofób vagy egy rendezetlen, válságokkal és inflációval sújtott, de a melegeket elfogadó világban?
én éltem benne és semmi baj sem volt, pedig már akkor is volt pár meleg kapcsolatom. Sose felejtem el a Felszab téren a presszót. este átment melegbárba. Rendszeres vendég voltam mivel helyes srác voltam ha akartam ismerkedtem is
66 FF
A 70-es évek második felében a szülővárosomban,, ahogy a 21# is írta, volt egy nappal presszó, este melegbár, valamint ott volt a TÉR, ahol szabadon lehetett ismerkedni. A térről sok alkalmi partnerem volt.
69bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!