Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Történt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veled olyan, hogy valakitől kértél valamit, és az illető azt kérte cserébe, hogy orálisan elégítsd ki?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi történt?
tegnapelőtt 01:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak kézzel
tegnapelőtt 02:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt kertem hogy dugjon meg
tegnapelőtt 06:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én adnám az ilyet nagyon ha történne is
tegnapelőtt 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem olyan történt, hogy egy haverom segítséget kért. A poénkodás közepette odadobtam, hogy fizetés természetben lesz? (Ő amúgy házas) Erre rávágta, hogy neki belefér, de ő lesz hátul. Elterelődött a szó, bejöttünk kávézni, majd rákezdett megint, ha gondolom, akkor....Nem szóltam semmit, bejöttem a szobába, visszamentem, elétettem az asztalra a gumit. Néhány pillanat múlva ott a konyhában már bennem volt.
tegnapelőtt 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!