Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha a nőnek megjön engednétek,hogy attól csak ő elégítsen ki titeket orálisan?
Igen.
Bár a miénk normális kapcsolat, ami nem a játszmázásról, meg a felhánytorgatásokról szól. Olyasmit eleve nem csinálunk, ami vagy nekem, vagy neki megalázó. Ami meg nem megalázó, azt miért ne szabadna csinálni? Ez egyébként sem arról szól, hogy mindent patikamérlegre kéne tenni, és görcsösen ügyelni, hogy egyenlőre jöjjön ki. Olyan is volt, hogy csak én nyaltam ki őt. Mégsem számolgattunk, hogy na, akkor mennyi az állás? 1:0 oda? Ez olyan dedós...
Fura
Ha a csajom felajánlja eszem ágába sincs elutasítani egy jókis orált kézimunkát
5ös szerintem is aranyos :)
Kétszer volt már ,hogy mensikor szexeltünk,de az 3. Meg 5. Napon volt,mikor már nem erős. Elsőnap nekem nagyon erős,meg olyankor a hasamis fáj így még nem próbáltuk.
4es hátul biztos nem!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!