Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Huszon éves létemre valamiért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszon éves létemre valamiért vonzódok az idősebb, 40+os férfiakhoz! Grindr-en milyen esélyem van ilyen férfit találni?Ilyen idős férfiak vonzódnak a fiatalabb fiúkhoz?

Figyelt kérdés

jan. 1. 21:36
 1/8 A kérdező kommentje:
Mikor nézek felnőtt tartalmat, nagyon vonzó számomra mikor a fiatalabb van a passzív szerepben, az idősebb férfi pedig az aktív szerepet tölti be!
jan. 1. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Itt nem kicsit van Meleg. XD
jan. 1. 21:49
 3/8 steven95 ***** válasza:
100%
Ezzel gond nem igen lesz. Természetesen minden társkeresőn előfordulnak. Egyértelműen nehezebb megfelelő partnert találni kortól függetlenül. Ami fiatal huszonévesként meglepő volt számomra (naivan) hogy egy ember szexuális kultúrájának minősége (nagyon) nem arányos a korával, ezen majd ne lepődj meg annyira.
jan. 1. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
57 vagyok Grinderen ahogy megtudják a fiatalok a korom egyből tíltanak...
jan. 1. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Hát.....most ez nem tudom kamu e!mindenesetre időnként feltűnik egy egy ilyen kérdés.....de én még nem találkoztam ilyennel a valóságban.
tegnapelőtt 00:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Van aki vonzódik van aki nem.
tegnapelőtt 00:06
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Érdekes ez nálam is!

29 éves vagyok,a párom 24 full passzív,a szeretőm viszont akiről tud a párom egy potens 52 éves aktív .

tegnapelőtt 04:37
 8/8 anonim ***** válasza:
93%

Nem ez a tapasztalat az életben :)

Fiatalok úgy eltűnnek,mint a pára a napon....

tegnapelőtt 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!