Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakult már spontán meleg kalandod idegennel? Hol történt, hogyan?
hol vannak ilyenek kérdező?
-Magnum sauna, Sauna 69, keress rájuk a neten
A legspontánabb kalandomról én magam sem hittem volna, hogy ilyen létezhet (vagy csak nincs elég fantáziám).
Döglesztő kánikula. A rekkenő hőségben épp egy falucska határában lévő kilátóba túrázok megnézni a kilátást. Már magam is bánom, mert pusztulat meleg van, árnyék nincs, az utca kihalt. Az utolsó víkendházak egyikén megdöbbenve látom, hogy az utcára néző emeleti erkélyen egy anyaszült meztelen pasi támaszkodik a korlátnak és fesztelenül bámul kifelé. Kifejezetten vonzónak találom. Hirtelen ötlettől megkérdezem, merre van a kilátó, holott pontosan tudom. Útba igazít, csöppet sem zavartatja magát, hogy meztelen. Kicsit beszélgetünk, majd megkérdem, tudna-e ivóvizet adni, mert üres a kulacsom. Persze, hogy tud, jöjjek be. Lejön, továbbra is meztelenül ajtót nyit, beinvitál. Teszek egy megjegyzést, irigylem, hogy levetkőzhet ebbe a melegben, legszívesebben én is meztelenül lennék. Azt mondja, nyugodtam meztelenre vetkőzhetek, őt nem zavarja. Megköszönöm és élek a lehetőséggel. Pár perc közös meztelenkedés után mindkettőnknek spontán feláll. További pár perc után egymást szopjuk. Miután végeztünk, megköszönöm a vizet és távozom. Másfél óra múlva, a visszaúton mintha várna, épp akkor lép ki az erkélyre, mikor odaérek. Még mindig meztelen. Megkérdi, kérek-e vizet a hazaútra is?
Kértem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!