Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Alakult már spontán meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alakult már spontán meleg kalandod idegennel? Hol történt, hogyan?

Figyelt kérdés

dec. 31. 11:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
8# Hol vannak ilyen férfinapok?
jan. 1. 10:56
 12/16 anonim ***** válasza:

hol vannak ilyenek kérdező?

-Magnum sauna, Sauna 69, keress rájuk a neten

jan. 1. 11:12
 13/16 A kérdező kommentje:
Magnumról írhatna valaki kicsit bővebben, kíváncsi vagyok, hogy kell az ilyet elképzelni.
jan. 1. 11:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Mindenesetre sok alkalommal voltam már strandon, szaunában egy párszor, de mindig hitetlenkedem, amikor azt írják, összejön valami kaland, még sosem tapasztaltam ilyet.
jan. 1. 11:31
 15/16 A kérdező kommentje:
Meg uszodában, konditeremben is sokszor voltam. És nem volt kaland, de még csak hasonló sem.. Valakiknek itt nagyon megeredt a fantáziája szerintem.
jan. 1. 11:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A legspontánabb kalandomról én magam sem hittem volna, hogy ilyen létezhet (vagy csak nincs elég fantáziám).

Döglesztő kánikula. A rekkenő hőségben épp egy falucska határában lévő kilátóba túrázok megnézni a kilátást. Már magam is bánom, mert pusztulat meleg van, árnyék nincs, az utca kihalt. Az utolsó víkendházak egyikén megdöbbenve látom, hogy az utcára néző emeleti erkélyen egy anyaszült meztelen pasi támaszkodik a korlátnak és fesztelenül bámul kifelé. Kifejezetten vonzónak találom. Hirtelen ötlettől megkérdezem, merre van a kilátó, holott pontosan tudom. Útba igazít, csöppet sem zavartatja magát, hogy meztelen. Kicsit beszélgetünk, majd megkérdem, tudna-e ivóvizet adni, mert üres a kulacsom. Persze, hogy tud, jöjjek be. Lejön, továbbra is meztelenül ajtót nyit, beinvitál. Teszek egy megjegyzést, irigylem, hogy levetkőzhet ebbe a melegben, legszívesebben én is meztelenül lennék. Azt mondja, nyugodtam meztelenre vetkőzhetek, őt nem zavarja. Megköszönöm és élek a lehetőséggel. Pár perc közös meztelenkedés után mindkettőnknek spontán feláll. További pár perc után egymást szopjuk. Miután végeztünk, megköszönöm a vizet és távozom. Másfél óra múlva, a visszaúton mintha várna, épp akkor lép ki az erkélyre, mikor odaérek. Még mindig meztelen. Megkérdi, kérek-e vizet a hazaútra is?

Kértem...

tegnap 09:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!