Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Alakult már spontán meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alakult már spontán meleg kalandod idegennel? Hol történt, hogyan?

Figyelt kérdés

dec. 31. 11:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Kb 20 éves voltam egy vidéki szorakozóhely mellett láttam egy srácot, piás volt és ült a járdán. Megkérdeztem tőle jól van e. Mondta hogy igen jól van, aztán hirtelen felkelt átkarolt és mondta hogy “na gyere mókázzunk egy kicsit”. A közelben volt egy erdős rész bementünk és mondta hogy szopjam le….
dec. 31. 11:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Meleg szaunában volt. Annyira nem spontán mert oda többnyire azért mennek. Engem dugott.
dec. 31. 11:47
 3/15 A kérdező kommentje:
2# Szia. Tudnál erről írni egy kicsit? Érdekelnek az ilyen meleg szaunák, tapasztalatokra kíváncsi lennék. Kik vannak ott, milyen a hangulat, környezet stb.. Ide is írhatsz, privátot is.
dec. 31. 13:03
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Nekem szauna fűrdők edzőterem öltöző szoptam dugtak mi másért megyünk oda élveztem jó volt.
dec. 31. 14:25
 5/15 A kérdező kommentje:
4# De akkor hogy lehet, hogy eddig egy ilyet se láttam, tapasztaltam? Ugyanis voltam már párszor szaunában, fürdőkben, edzőterembe is sokat jártam, de még sose éltem át ilyen élményt.
dec. 31. 14:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Változó hogy mikor milyen emberek járnak le. Én eleinte azért jártam mert szeretek meztelenül lenni más meztelen férfiak között, és kiverni mások előtt vagy másokkal. Sose megyek célzottan, lesz ami lesz.
dec. 31. 17:39
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer nudista strandon. 16 voltam csak, és egy öregebb pasi leszopott és kinyalt. Istenien csinálta, eddig ő volt a legjobb.

Ez a strand legvégében történt, ahol már nem volt senki se.

dec. 31. 18:50
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
5# mindennek meg volt van az ideje keresni kell és meg talál a helyzet az embereket kell figyelni főleg fűrdőkben vannak pl férfi napok.
tegnapelőtt 10:25
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Londoni hosszúhétvége alatt egy 6 fős társaságba kerültem egy szórakozóhelyen, 1-el felmentem a hotelszobájába, megdugott, utána még beszélgettünk az ágyban, közben betoppant a haverja, picit még beszélgettünk, iszogattunk, szó szót követett, és azon kaptam magam, hogy már a haverja is tövig bennem van kutyában, miközben azt a pasit szopom, akivel eredetileg szobára mentem.

Kár, hogy manapság már nem igazán lehet ilyen eseményeket összehozni :D

tegnapelőtt 10:43
 10/15 A kérdező kommentje:
8# Hol vannak ilyen fürdők, ahol melegek vannak?
tegnapelőtt 10:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!