Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg/bi srácok, rossz élmény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg/bi srácok, rossz élmény volt az első szex pasival?

Figyelt kérdés
Utána mi vett rá, hogy újra belemenjetek. Nekem kifejezetten rossz emlék.
dec. 29. 13:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem,egyáltalán nem volt rossz,bár utána szégyelltem magam,viszont nagyon kívántam újra.(Bi)
dec. 29. 13:24
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jó volt. Mindkettőnknek első alkalom volt. Nagyon zavarba voltunk de megoldottuk.
dec. 29. 13:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező mi volt olyan rossz benne?
dec. 29. 14:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég szerencsétlen helyzet volt a legelső.

Mindkettőnknek első alkalom volt, én aktív voltam, ő passzív. A hely sem volt túl ideális, nem tudtuk, mit hogyan csináljunk hogy a másiknak jó legyen. Elég kényelmetlen volt, bár ennek ellenére kb. 2 perc alatt elsültem. A srác akivel voltam azt mondta, élvezhető volt, bár elvileg még 1 hétig fájt neki utána is, pedig nem óriási a szerszámom.

A következő alkalom már sokkal jobban sikerült. :)

dec. 29. 14:38
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ellenkezőleg. Mindent megkaptam a sráctól, amit szerettem volna.
dec. 29. 14:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó volt, figyelt rá és irányított mit hogyan csináljak. Én 19p, ő 33a
dec. 29. 16:02
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten kezdők voltunk, odafigyelve egymásra történt meg a dolog. Mindketten élveztük, már a következő alkalmak jobbak voltak,mert tudtuk mit hogy kell.
dec. 29. 18:57
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem elég jó volt az első (pasival) - de a második, na az viszont nagyon rossz volt, srác (vagyis fickó inkább) olyan 15 éves képpel pasizott, a farkam még a szájába se vette, kb a a bőről fél centire lebegtette a száját, lényegében magamnak vertem ki.
dec. 29. 19:10
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont 3 eve volt az elso elmeny. Azota csak lasival voltam most meg van egy baratom. Jo elmeny volt eloszor csak smaroltunk.
dec. 29. 20:07
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább furcsa mert még teljesen új dolog volt és nagyon működtek a gátlások. Utána nagyon szégyelltem magam, és próbáltam elterelni a gondolataimat. Másnap viszont visszagondolva a dologra újra kívántam és még jobban mint előtte.
dec. 29. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!