Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, sissy vagy crossedresser pasival volt valaha pozitív tapasztalat, élmény?
Még régen tiniként volt egy barátom aki szeretett női ruhákba öltözni. Mindenkinek volt valami "furcsasága" a baráti társaságban szóval nem zavart egyáltalán, és nem is találtam furcsának. Csak a négy fal közt csinálta egyébként, szóval utcára nem úgy ment le. Legalább tudtam kinek adni azokat a ruhákat amik rám már kicsik voltak 😂 Sminkelni akkoriban még nem tudtam, szóval sminkelni nem én sminkeltem ki, én csak a ruhákat adtam.
Furcsamód se tiniként, se most nem találom furcsának. Kiskamaszként és kamaszként amúgy is megszokott volt hogy barátnőkkel együtt válogattunk ruhákat, vagy egymáson teszteltük a sminkelési tudásunkat (vagy annak hiányát inkább), de nem zavart senkit hogy ott volt a srác is.
Bár nem tudom hogy ő mennyire esik bele a crossdresser/sissy kategóriába, mert évekkel később coming outolt melegként, lett párja is, stb. Emberileg amúgy teljesen normális volt, aránylag pörgős személyiséggel és jó humorérzékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!