Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kikötözve csikizni egymást?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikötözve csikizni egymást?

Figyelt kérdés
Más is szereti a csiklandozást? Én imádom adni és kapni is, természetesen kikötözve. Lábfétisem is van, szeretem a cipő levételt, beleszagolni, levenni a zoknit, stb. Talpnyalás, zokni a szájba, ezeket is mind oda-vissza. 25f

dec. 28. 10:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

#20 az hagyján, de amint elélveztél, elkezdeném verni a farkadat amíg el nem kezdenél sikítozni hogy nagyon érzékeny a makkod, hagyjam abba...

Abba persze akkor sem hagynám, egészen addig verném tovább a farkad amíg másodjára is el nem élvezel. :D

dec. 30. 14:28
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
21: ❤️❤️🍆💦💦😏😏
dec. 30. 16:18
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Verésnél érzékenyebb, és hosszabban ldhet gyötörni a makk csiklandozó vibrátorral. Egy rugalmas harang rádnyomódik, és ezt rezegteti egy vibra amit még kívülről én csavargatok is!
dec. 30. 16:27
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen is, persze. Meg a tenyérrel dörzsölés, stb. is nagyon hatásos.

Ezt majd a 2. elélvezés után. :)

dec. 30. 16:29
 25/31 anonim válasza:
100%

Sziasztok ha valakit érdekel a dolog a csikizessel kapcsolatosan minden akkor írjon bátran a danivali0301@gmail.com emailra vagy keressen Viberen a nap 24 órájában ott elérhető vagyok

Ha nincs aki valóra váltsa a csikizesed 23 fiú 06305995690

dec. 31. 05:18
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnék jelentkezni áldozatnak ;)

Jó szorosan kikötözve X-ben, szájpecekben és szemfedőben, órákig lehet csikizni és verni a farkam ;)

21F

jan. 10. 13:12
 27/31 anonim ***** válasza:
#26 post orgasm torture-t mennyi ideig bírod? :D
jan. 10. 14:38
 28/31 anonim ***** válasza:

#27 eddig csak egyszer volt benne részem, az kb. 2 percig tartott, de eléggé szenvedtem :D

Írj privátot nyugodtan ;)

jan. 10. 15:14
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Áhh, a 2 perc az nagyon kevés :D
jan. 11. 00:46
 30/31 anonim ***** válasza:
11%
Ezt majd nyáron lehet kipróbálni, a hangyaboj-ban a szeretkezést.. Vidéken és kánikulában, esetleg vihar előtt, akkor több a hangya is..
jan. 19. 16:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!