Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kikötözve csikizni egymást?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikötözve csikizni egymást?

Figyelt kérdés
Más is szereti a csiklandozást? Én imádom adni és kapni is, természetesen kikötözve. Lábfétisem is van, szeretem a cipő levételt, beleszagolni, levenni a zoknit, stb. Talpnyalás, zokni a szájba, ezeket is mind oda-vissza. 25f

dec. 28. 10:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem néha szoktak. Nagyon rosz érzés, de szeretem...
dec. 28. 17:57
 12/31 anonim ***** válasza:
#11 Mit szoktak, mi a rossz,és akkor mit szeretsz benne?
dec. 28. 18:11
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Imádtam azokat a videókat, ahol egymàst kellett csikizni, csak annyi korlàtozàssal, hogy szabadulni ne tudjon. Egy semleges bizottsàg figyelte, mérte, és ha valaki megszakította a màsik csikizését, mérték a kimaradàst. Az egyezményes meccsidő utàn kiszabtàk a büntetést, ami természetesen kizàrólag csikizés témàjú lehetett!
dec. 28. 18:34
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
A csikizés egy kínzási módszer volt ugye tudjátok? Veszélyes is, csak szólok.
dec. 28. 21:13
 15/31 anonim ***** válasza:
82%
Köszönjük Emese.... :D
dec. 28. 21:41
 16/31 anonim ***** válasza:
31%
Vajon a leszbikus csajok is szeretik az ilyen mértékű, kikötözős csikit?
dec. 28. 21:49
 17/31 anonim ***** válasza:
44%

Én a kiírt kérdést úgy módosítanàm, hogy

CSIKIZZÜK CSAK EGYMÁST JÓL!

dec. 29. 09:37
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

A könyörtelen csikizést pedig úgy kell elképzelni, hogy a két bokád a fixen a két sarka az ágynak (160-as ágynál ez egész nagy terpesz már). A két csuklód pedig 1-1 spaniferrel meg van húzva jó feszesre, hogy moccanni se tudjál. A csipődet lehet hogy tudod döntögetni egy kicsit, de a lábaidat, karodat, felsőtestedet esélyed sincs.

A csikizés pedig előre megbeszélt ideig megy, nem lehet hamarabb abbahagyni. Ha nem bírod, és túlságosan szenvedsz, akkor ez van. :)

(Ha maga a kikötözés nagyon elviselhetetlen, akkor arra van menekülő szó/jel, de a csikizés hamarabbi befejezésére az sem jogosít.)

dec. 29. 18:12
 19/31 anonim ***** válasza:
Ez tényleg könyörtelen, de ez a fétis, és még senki nem halt bele (Emese)!
dec. 29. 20:12
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engem nagyon izgat a kikötözős csiklandozás. Egész testes csiki lenne, fent, alul, mindenhol. Fentről kezdené, először a vállak, mell, has, és fokozatosan menne lefelé az ujjaival. Teljesen csupasz lennék, vagy egy feszülős boxer lenne rajtam. Egy idő után a fürge ujjaival letévedne a farkamhoz, és elkezdené nagyon hevesen, szenvedélyesen csikizni ott, egészen az orgazmusig, addig, amíg el nem élvezek a farokcsikizéstől. És miután kijött az utolsó csepp sperma, utána is folytatná egy darabig. 🙂
dec. 30. 13:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!