Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Be fog férni a végbelembe a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be fog férni a végbelembe a barátom 18 centis pénisze vagy ne is kísérletezzünk még elsőre? Van aki egyből elbírja sérülés nélkül?

Figyelt kérdés

Vastagságra olyan 4-5 centi, de sajnos még nekem az első lenne csak és próbáltam vastagabb dolgokat bedugni, viszont fájt és feszített.

Egy intenzívebb szexet szerintetek el fogok bírni vagy esélytelen és inkább várjunk még vele?

Ő nagyon akarja már, 3-4 hónapja vagyunk együtt és kívánja. Múltkor megujjazott kicsit, de az is fájt mikor 2 ujjat nyomta be.

19/F

dec. 27. 18:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

10,

Te aztán értesz a hangulat megalapozásához. :D

Holnap már köszönni se mer neki.

dec. 27. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a rush használatával simán bemegy. Nekem kb 10 perc után öklözi a seggem a párom
dec. 28. 07:36
 13/18 anonim ***** válasza:
27%
a rusha az nem drog és nem öl meg, csak ellazit az igaz, hogy érzed, hallod ahogy pattannak el az erek a fejedben de nem lesz tőle semmi bajod
dec. 28. 08:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

13

hogy mi az anyád van?

pattannak el az erek a fejedben? ti meg belikoljátok?

azigen

dec. 28. 10:47
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

Kezdjük ott, hogy nem kéne fájnia. Voltam már prosztata vizsgálaton és max kellemetlen volt, de nem fájt. Pedig én nem dugdosok oda semmit sem.

A barátod valószínűleg nincs tisztában az alapvető anál dolgokkal sem. Eleve síkosítani kell, neked meg picit lazítani, mint amikor kakilsz.

Az én farkam is kb ilyen vastag olyan 4.6-4-7 cm és eddig senki sem panaszkodott, hogy fájna, csak elő kell készíteni. Olvassatok utána, hogy mit kell csinálni előtte!

dec. 28. 11:28
 16/18 anonim ***** válasza:
15%

15

nem egészen

kezdjük ott hogy eleve nem kéne popóba dugni :D az nem arra van

és hát ezért tartja pár keményvonalas konzervatív aberránsnak a melegeket.

ürítéshez van a popó.

dec. 28. 11:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Inkább egy pici alkohol, szintén ellazulsz tőle.

Meg sok türelem, sok síkosító, és sok előjáték. Akár többszöri nekifutás. Ha nem jó kivenni, tovább ujjazni, vagy akár nyalni.

Lényeg, hogy lazulj el.

dec. 28. 18:21
 18/18 anonim ***** válasza:
82%

"kezdjük ott hogy eleve nem kéne popóba dugni :D az nem arra van

és hát ezért tartja pár keményvonalas konzervatív aberránsnak a melegeket."

Senkit nem érdekelnek a keményvonalas konzervatív melegutálók. Olyannyira nem, hogy nem is akarjuk mi megmondani nekik, hogy mi a helyes szerintünk vagy mi nem. A kérdés az, hogy ők miért akarnak annyira foglalkozni velünk melegekkel? Miért érdekli őket az, hogy mi mit csinálunk a saját testünkkel a hálószobánkban. Főleg, hogy mi olyan kevesen vagyunk a társadalomban és inkább foglalkozhatnának a túlzottan szabados hetero emberek csoportjával. Valamiért mindig is gyanúsak voltak ők. De a legérdekesebb, hogy a leghangosabbikakról szinte mindig kiderül valami botrány ahogyan ezt már nem egyszer tapasztaltuk.

"ürítéshez van a popó."

Hogy milyen nagy dolgot mondtál ezzel! Gondolom akkor a heterók nem szoktak orálozni mert a száj nem arra való, hogy azzal szopják a dákót és a dákot sem a szájba nyomják, csakis kizárólag a hüvelybe tolják, ugye?

Süt rólad, hogy nem vagy empatikus a melegekkel. Nekünk nagy örömet tud okozni az anális együttlét.

dec. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!