Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoktál jótékonysági szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál jótékonysági szexet csinálni?

Figyelt kérdés
Ez az amikor olyan valakinek hagyod pl hogy orálisan kielégítsen akinek esélye se lenne jótékonyságból.
dec. 24. 20:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es és egyben 10-es!

A stílusod sajna most is átjött. Te beszélsz leereszkedő hangnemről, stb. Holott most is te alkalmaztad ezt. Magáért beszélt a válaszod is. Sajnos. :(

dec. 25. 11:16
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

"Van abban a kommentelőben valami beteges aki az elmúlt napokban mindenhol a hasonló kérdéseket beilleszti. Ezek szerint itt éli a napjait és mindenre emlékszik. Plusz feladatának érzi ezt megosztani."

Nincs nekem szuper memóriám :D , csak nem félek használni a keresőt. Azért teszem ezt, mert unom már azt, hogy gyakran olyan kérdéseket tesznek fel amit már nem egyszer, sőt néha 20x-50x-szer is feltettek már eddig és az azokra adott válaszok továbbra is jók és relevánsak. Nem tudom, hogy miért nem divatos az oldal keresőjét használni. Talán félnek tőle? Vagy nem tudják, hogy kell azt használni? Na meg ha belinkelem a találatokat, akkor a kérdező még több választ tud olvasni, ezért valamennyire segítek is ezzel neki.

dec. 25. 12:07
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Kerdezo ezt most engedjuk el, te estel a torkomnak egybol, hogy milyen vagyok, holott csak velemenyt nyilvanitottam. Nyilvan nem tettszik, hogy valaki nem ert veled egyett, de nem kellene ilyen gyerekesen visszairogatnod. Attol mert en nyersebben fogalmaztam es nem egy szofisztikaltan, barokki kormondatokkal teletuzdelt uzenetben, attol meg nem valtoztat a tenyen, hogy moralisan szegyelni valo ha valaki lesajnalo szexet alkalmaz.
dec. 25. 13:41
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

Én már csináltam igen, egy haveromat vitte fel magához egy pasi az Alteregó-ból, nekem pedig elkérte a pasi a telefonszámom, hogy ne legyen az, hogy egy idegennel megy el.

Alig telt el 15 perc és hívott a fickó, hogy annyira részeg a haverom, hogy nem tudnak feljutni a házon belül még a lépcsőn sem felmenni.

Odamentem, besegítettem a lakásba, aztán mondtam, hogy hívjon, ha feléledt a haver, de mondta, hogy aludjak a kanapén és várjam meg nyugodtan, még este egy 30 percet beszéltünk az erkélyen, aztán ment mindenki aludni.

Másnap feléledd, egy részre odahányt a srác lakásába, a srác pedig minden szó nélkül feltakarította, adott neki gyógyszert, vizet, kérdezte, hogy segíthet-e valamiben, csináljon-e reggelit, vagy bármit, szerintem nagyon nagylelkű volt. A haver elköszönésnél még meg is ígérte neki, hogy megismétlik normálisabban az estét.

De hazaérve az első dolga az volt, hogy letiltotta a fickót mindenhonnan, és mindennek elhordta nekem, amikor fültanúja voltam annak, hogy a haver ígért neki ilyen szopást, meg olyan lovaglást, teljesen rá volt gerjedve + vissza is élhetett volna a helyzettel, de inkább szólt nekem, meg amiben tudott segített, nekem esett rosszul ezek után a ghosting meg a letiltás.

Szóval írtam egy SMS-t este, hogy nálunk maradt valami, mikor vihetem vissza, átmentem egy üveg borral, a haverom nevében bocsánatot kértem a tiltásért meg megköszöntem, hogy ilyen segítőkész volt végig.

Ment a beszélgetés, + elfogyott a bor, mondtam neki, hogy sajnálom, hogy nem jött neki össze a tegnap este, és mondtam neki, hogy ne csüggedjen, mert én jobban szopok, mint ahogy a haverom tette volna és a mai napig nem tudom miért :D de olyat csináltam, hogy megfogtam a kezét, bekaptam az ujját mintha szopnék, és mondtam neki, hogy ha gondolja, akkor meg is mutatom :Dd

Visszagondolva nagyon gáz, de bejött végülis, és aznap este szexeltünk is.

dec. 25. 13:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Kezdetben tényleg jótékonyságból hagytam egy ismerősömnek, hogy leszopjon, később már én kértem erre.
dec. 25. 17:41
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom, az jótékonysági szexnek számít-e, hogy néhányszor hagytam magam leszopni nálam idősebb pasinak. Itt most olyanokra gondolok, akik bár ápolt megjelenésűek, de az életkoruk vagy a nekem szubjektíven nem tetsző testkinézetük alapján, nekem eszembe se jutott volna a velük való intim kapcsolat, ők viszont kedvesen nyomultak rám. Viszonzást soha egyikük sem akart, így csak tétlenül hagynom kellett a kényeztetést. Amúgy mind nagyon profin szoptak, amit aztán én is élveztem. Ha ez jótékonyság akkor csináltam már ilyet, ha nem, akkor nem.
dec. 26. 08:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!