Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek mit terveztek szilvesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek mit terveztek szilveszterre? Jó szexbuliba benne lennétek? Vagy voltatok már régebben ilyen buliban?

Figyelt kérdés
Én nem tervezek nehogy valaki félre értsen csak kiváncsi vagyok.
dec. 24. 20:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
63%

Nincsennek jó emlékeim meleg szilveszteri buliról!

6éve voltam , leitattak és mint utólag kiderült 6 srác dugott meg

dec. 25. 17:14
 22/33 A kérdező kommentje:
21-olyan nincs,hogy valakit leitatnak. De az viszont tényleg szemétség ha igy kihasználnak valakit! A heteróknál is vannak ilyen vagy még vadabb bulik. Akinek nem jön be az ilyen buli az lépjen le nem kötelező mindenben részt venni! Amúgy nem ezért utálják sokan a melegeket.
dec. 25. 18:04
 23/33 anonim ***** válasza:
79%
Semmit. Egyedül leszek. Olvasok egy könyvet aztán alszok.
dec. 26. 15:58
 24/33 anonim ***** válasza:
67%

Egyedül leszek,ahogyan jó pár éve. Olvasok, rejtvényt fejtek, hallgatok egy kis nyugis zenét, majd lefekszem és átalszom magam 2025 -be.

De még mielőtt elalszom, mindenkinek és magamnak is azt kívánom, hogy jobb,szebb legyen a következő év és a Szeretet találjon rá mindenkire ! Az őszinte szeretet ....

F/ Bp

dec. 27. 06:40
 25/33 anonim ***** válasza:
82%

Sziasztok!

Számomra a 24/24 a legkedvesebb, legszimpatikusabb válasz, ugyanezt kívánom mindenkinek.

Valószínűleg hasonlóképpen tettem volna, ha nem kéne idén is dolgoznom menni, de erre nem sok esélyem volt sajnos.

dec. 27. 21:02
 26/33 anonim ***** válasza:
68%

A ma történéseit tekintve semmi kevem bulizni. Mikor alig 1000 km-re ember ölik egymást, és minden esély megvan rá, hogy a következő évben ide is érhet ez a rémálom.

Szerintem a nap folyamán nézek pár filmet, és kikapcsolom az agyam. Este pedig lefekszem és alszok.

Remélem 2025 nem a háború éve lesz, hanem a béke éve.

Bokdog új évet mindenkinek.

dec. 27. 23:53
 27/33 anonim ***** válasza:
73%
26-os te valami Fideszes propagandista vagy?
dec. 30. 04:52
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Magnumba megyek
dec. 30. 08:50
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom szexbulinak számít-e, de gimis éveimben volt egy olyan szilveszter, amit négyesben töltöttem, három másik sulitársammal, egy évfolyamtárssal, egy alattam és egy felettem járó sráccal. Mindnyájunkról ismert volt már, hogy melegek vagyunk, volt aki magától felvállalta, volt aki lebukott. Mindnyájan szolidan normálisan viselkedtünk, sosem cikiztek minket, szünetekben gyakran beszélgettünk egymással, de csak haverok voltunk. Megdumáltuk a közös szilvesztert minden erotikus hátsó szándék nélkül. Aztán kicsit felszabadultak lettünk és vetkőzőst kezdtünk játszani. Később anyaszült meztelen folytattuk a bulit, végül úgy egymásra izgultunk, hogy mire hajnal lett, mindenki leszopta a másik hármat. Ha ez szexbuli, akkor volt benne részem, ha ennél komolyabbat jelent, akkor nem.
dec. 30. 09:45
 30/33 anonim ***** válasza:
81%
Egyedül leszek. Esetleg ha valaki hasonló cipőben jár, írjon. Szívesebben tölteném mással a szilvesztert mint alvással.😮‍💨
dec. 30. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!