Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek mit terveztek szilvesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek mit terveztek szilveszterre? Jó szexbuliba benne lennétek? Vagy voltatok már régebben ilyen buliban?

Figyelt kérdés
Én nem tervezek nehogy valaki félre értsen csak kiváncsi vagyok.
dec. 24. 20:06
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Írj rám 10-es
dec. 25. 09:57
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 14-ben 25-26 évesen felfedeztem az Alteregót és éppen meghatározó volt számomra, akkor ott töltöttem a Szilveszter-bulit. De csak egyszer volt ilyen, egyébként mindig egyedien alakultak az események. Ha én is tartottam bulit, nem volt soha két egyforma.

Különben már nagyon régen voltam az Alteregóban.

dec. 25. 11:08
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Irj ram 11-es. 10#
dec. 25. 12:20
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen Szilveszteri házibuliban, ilyenkor a Gayromeo még a fénykorát élte, akkor voltam 17 éves, imponált, hogy tetszem a férfiaknak, ezért lefeküdtem 5-el is aznap este, azt hittem, hogy ez azt jelenti, hogy én vagyok ott a legjobb pasi, és mindenki engem akar, de nyilván amikor benőtt a fejem lágya, akkor már rájöttem, hogy azért dugtak meg 5-en is, mert egy könnyű préda voltam mindenkinek aznap este, és rá egy hétre már nem is emlékeztek rám kb.
dec. 25. 13:33
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Én minden esetre szívesen hagynám, hogy 4-5, de akár több pasi is megdugjon. Az sem baj, ha utána nem emlékeznek rám.
dec. 25. 13:47
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Pár hete ismerkedtem meg egy néger Amerikai pasival, vele megyek egy barátjához buliba.
dec. 25. 14:02
 17/33 anonim ***** válasza:
33%
Olvasva itt nehany ember kommentjet, abszolut ertheto, hogy mindenki utal es megalaz minket:D
dec. 25. 14:23
 18/33 anonim ***** válasza:
93%

"Olvasva itt nehany ember kommentjet, abszolut ertheto, hogy mindenki utal es megalaz minket:D"

De miért? Lemerem fogadni, hogy a heterók egy nem túl jelentéktelen része is ezt tenné ha ugyanilyen könnyen menne náluk is a dolog. Irigységből utálnának talán?

dec. 25. 14:36
 19/33 anonim ***** válasza:
46%
Arra ki lenne irigy, hogy egy ejszaka hatan megfarkaljak? Ez igenytelen inkabb.
dec. 25. 14:39
 20/33 anonim ***** válasza:
92%

"Arra ki lenne irigy, hogy egy ejszaka hatan megfarkaljak? Ez igenytelen inkabb."

Én nem lennék rá irígy, de nem is foglalkoznék azzal, hogy ki kivel, mennyien miket csinál amíg másnak nem árt, amíg nem ver át senkit. Nem kezdek el utálkozni mert egyesek jól érzik magukat így, hanem hagyom őket és nem foglalkozom velük, nem alázom meg őket. Nem érzem azt, hogy mások életével kell foglalkoznom.

Egyébként vannak olyanok is a heterók között akik igenis szívesen lennének benne ilyesmikben csak persze nem férfiakkal, hanem nőkkel. Azok irigyelhetik ezt.

De nem mondtad meg nekem, hogy szerinted miért utálnának minket ezért ha náluk a heteróknál is meglenne ez? Őket is ugyanúgy utálnák vagy velük már kivételt tennének? Ha utálnák az olyan heterókat is, akkor miért utálnának minket melegeket kollektíven ha magukat kollektíven nem utálnák?

dec. 25. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!