Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged a párod tart el anyagilag?
A volt férjem amikor egyetemre járt, én pedig dolgoztam, én fizettem a költségeket. Amikor én kezdtem suliba járni, ő pedig már dolgozott, akkor fordítva volt.
Sajnos pár éve elváltunk, most egy olyan férfival jöttem össze, akit az ex felesége teljesen kisemmizett, és hitelt is kellett felvennie, hogy ne kerüljön híd alá. Szeretjük egymást, anyagilag is támogatom, amíg rendbehozza magát. Tavasszal már vissza is tudja törleszteni a maradék hitelét, és ehhez képest is egyébként igyekszik beleadni nekem a közösbe annyit, amennyi telik tőle.
Volt olyan!
Vokt egy 40s pasim aki rajongott értem, főleg a tesi adottságaim és szép pofim miatt!
Eljutottunk odáig, hogy bármit megvehettem magamnak, nem akarta,hogy dolgozzak, annyi volt a dolgom,hogy mindig fitt és gyönyörű legyek!
Fodrász, kozmetika, edzőterem és lebarnult szőrmentes test!
Kb egy évig tűrtem mert szerettem, de meguntam !
Hidd el jobban jár minden nő ha van saját keresete
Mert ha egyszer pali kirakat mi a fszt csinál munka meg pénz nélkül
A másik hogy az anyagi eltartás nem jelenti azt hogy a szex alap
"Hidd el jobban jár minden nő ha van saját keresete"
Itt a homoszexualitás kategóriában nem lehet szó nőkről.
Nem és soha meg se fordult a fejemben, hogy a barátom tartson el akár 1 napig is.
31F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!