Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged a párod tart el anyagilag?
Figyelt kérdés
Itt most nem arra gondolok, hogy sexért cserébe eltartanak, hanem hogy úgy tartanak-e el téged, hogy közben te is szereted és kívánod a párod..ma 15:31
1/3 Jani Belucci válasza:
Egymást segítjük, amikor kell. Amíg munkát kerestem, ő fizetett többet. Most pedig a saját vállalkozását indítja be, én fizetek többet.
2/3 anonim válasza:
Mi közös kasszán vagyunk. Kb. egyformán keresünk. (én egy kicsit jobban, de páromnak nagyon jó az éves bónusza). Párom fizujának a nagy része megy a közös megtakarításba, abból utazunk, meg ahhoz nyúlunk, ha vmelyikönknek kell vmi, drágáb ruha, új teló...stb. Az én fizum meg megy a havi kiadásokra, rezsire meg kajára. Teljesen jól müködik már évek óta, nincs ebböl vita. Ha vmelyikönknek kell vmi, akkor megbeszéljük, de nem kérünk a másiktól engedélyt meg ilyenek. De mivel mindketten imádunk utazni, és másra nemigen költünk, így kb. egy a prioritás. Annyi, hogy párom dohányzik, én nem.
3/3 anonim válasza:
A volt férjem amikor egyetemre járt, én pedig dolgoztam, én fizettem a költségeket. Amikor én kezdtem suliba járni, ő pedig már dolgozott, akkor fordítva volt.
Sajnos pár éve elváltunk, most egy olyan férfival jöttem össze, akit az ex felesége teljesen kisemmizett, és hitelt is kellett felvennie, hogy ne kerüljön híd alá. Szeretjük egymást, anyagilag is támogatom, amíg rendbehozza magát. Tavasszal már vissza is tudja törleszteni a maradék hitelét, és ehhez képest is egyébként igyekszik beleadni nekem a közösbe annyit, amennyi telik tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!