Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van akit csak az izgat? Ráélvezés

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akit csak az izgat? Ráélvezés

Figyelt kérdés
Hogy se aktus se szopás, hanem csak, hogy ráverje a partnerére?

ma 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ja
ma 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
van akit izgat
ma 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy valamennyire izgatna. Eljátszottam már a gondolattal, hogy pl egy szexi pasi boxerbe lévő lankadt csomagját teleélvezném/ráélveznék

26f

ma 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért ez a "csak" kitétel, ha úgy érted, hogy "ezen kívül semmi más", akkor eléggé leszűkíti a szóbajöhető partnereket.

Ha mindig csak ez lenne, az eléggé egyhangú lenne, de így belegondolva néha el tudnám képzelni azt is hogy én adom, meg azt is, hogy én kapom. Az is érdekes lehet amit a #3-as írt. Utána úgy hazamenni, hogy át van ázva a ruhám és csupa ragacs vagyok... :)

ma 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!