Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Feküdtél már le alkohol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feküdtél már le alkohol hatására/ részegen másik fiúval?

Figyelt kérdés
dec. 20. 04:18
1 2
 1/15 Erwin76 ***** válasza:
64%
Igen.
dec. 20. 04:21
 2/15 anonim ***** válasza:
54%
Igen
dec. 20. 04:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Még nem
dec. 20. 05:29
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
#4 helyes, légy optimista :D
dec. 20. 06:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem, még soha.
dec. 20. 08:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem
dec. 20. 10:19
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
dec. 20. 11:10
 8/15 anonim ***** válasza:
73%

Két korábbi heteró életvitelű srác megtette velem, enyhén voltak spiccesek.

Egyikük bizonytalan volt az identitásában, csajok mindig balul sikerültek neki, szerintem nem is volt rendesen felvilágosulva, ő kérdezett engem félve, nem akartuk elrontani a barátságot, sokáig halogattuk a témát, majd egyszer egy furgonban leszoptam. (Már garázsban állt a furgon és nem vezetett.) Nagyjából jó volt neki, átütő érzést nem éreztem tőle, nem folytatódott, lett barátnője, azzal sem volt makulátlan kapcsolat, konkrétan nem volt szerelmes soha, végül szakítás után 2 évvel eltűnt személy lett. Úgyhogy fogalmam nincs, hogy lett-e pasija vagy mi történt. De szerintem pasival él titokban és szégyelli magát. Aminek semmi értelme.

Másik érdekesebb, mert én kínáltam fel neki szopást és soha nem gondolt volna pasira. Beszélgetve előre belement, egy közös nyaraláson spicces állapotban bírkóztunk távirányítóért, felajzott állapotba került, eszébe juthatott a felajánlásom, talán nyitott volt kipróbálni, lihegett, magához nyúlt, a fejemet erővel oda húzta, és megtörtént. Akkorát élvezett, ami engem is meglepett. De soha többé nem volt más pasival, felesége lett, a közös titkunk maradt. Más miatt romlott meg a barátság, konkrétan a feleség viselkedése miatt... Egyszer összetalálkozva mondta, hogy szeretette volna folytatni velem. De nem működik már a barátság és nem megyek bele. Heteró maradt, de közben megvan a vágya és rajtam kívül mégsem keres másik pasit.

Viccesen mondhatom azt, hogy valamit nagyon jól tudok. Pedig nem vagyok nőies. :D

dec. 20. 12:08
 9/15 anonim ***** válasza:
86%

"Heteró maradt"

Olyan érdekesen tudják néhányan értelmezni a nemi orientációkat. Ha például egy meleg belemegy egy kamuházasságba egy nővel, az attól még nem lesz/lett hetero. Továbbra is meleg. Ugyanez a helyzet a biszexekkel. Ha egy biszex férfi nővel van az továbbra is biszex. A nemi orientáció nem azt jelenti, hogy éppenséggel milyen nemű partnerrel vagyunk kapcsolatban, hanem hogy melyik nem jön be függetlenül attól, hogy most milyen neművel vagyunk együtt. Gyanítom, hogy leginkább a biszexek szeretik így értelmezni a dolgokat (nem mindegyik de sokan). Ha nővel vannak (vagy akarnak lenni) akkor heteronak mondják magukat, míg ha férfivel vannak (vagy akarnak lenni) akkor pedig melegnek.

dec. 20. 12:34
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
Bocsi ha esetleg kötözködősnek tűnt a szövegem. Nem rosszindulatból írtam, de egyszerűen nem tudtam figyelmen kívűl hagyni.
dec. 20. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!