Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoktatok fantáziálni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok fantáziálni, hogy osztálytársnak, havernak milyen lehet a farka?

Figyelt kérdés

dec. 20. 01:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Volt egy nagyon jóképű osztálytársam, akinek a teste is nagyon jól nézett ki (szőrös lábak, kicsit a mellkasa is). Sajnos a farkát nem sikerült látnom, de a fenekét igen. Kerek, feszes és formás volt. Az évek múltával azonban elhízott.
dec. 20. 03:40
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
1-es vagyok: a kérdésedre a válasz, igen, fantáziáltam erről, de már nem vagyok iskolás.
dec. 20. 04:16
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Igen még iskolás koromban.
dec. 20. 04:27
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Igen
dec. 20. 04:47
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Igen. A mai napig fantáziálok ilyenekről
dec. 20. 06:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Pl. tesi előtti átöltözéskor sokszor látom boxerben őket, és olyankor mindig figyelem, mekkora, milyen vastag, mennyire látszik át stb. :D 17F
dec. 20. 08:13
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Erre csináltam csaj profilt és tök sok kiadta simán a farok képeit
dec. 20. 11:59
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Majdnem minden osztálytársamét láttam már. Kollégium, közös zuhanyzó. Az osztályunkban 11 fiú van és ebből 10 kollégista. Van mindenféle köztük. Kisebb is, átlagos is, egy picit nagyobb is, van szőrös is, fazonra borotvált is, vörös is, szőke is, barna is, vékonyka is, vastagabb is, egyenes is, enyhén görbülő is, kicsi feszes zacsival, nagy lógós zacsival, tényleg mindenféle. A zuhanyzóban senki nem szégyenlős. Van aki még szórakoztatja is néha a többieket, helikopterezik meg csapkodja jobbra-balra meg ilyenek. Egyszer, egyik osztálytársam motorral bukott egy hatalmasat, megütötte a tökeit. Azok meg felduzzadtak neki akkorára, mint kb. két óriás nagy narancs. Mutogatta mindenkinek a zuhanyzóban, hogy ezt nézzétek, mekkora! :) Akkorák voltak, hogy ilyet még élő ember nem látott. De pár hét után lement róla a duzzanat és visszaálltak normális méretűre. Csak egy fiú van az osztályban, a bejárós, az övét még nem látta senki. A többiekét már mindenki látta egymás közt. Meg reggelente együtt öltözködünk a 4 fős szobákban, egymás előtt. Van pár srác, akinek eszméletlen jó a teste is.
dec. 20. 15:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok éppenséggel farokfétises, de úgy általánosságban szeretek fantáziálgatni, kinek milyen lehet a teste.
dec. 20. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretek fantáziálni róla, hogy melyik havernak vajon milyen-mekkora farka lehet. 🤩
dec. 20. 20:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!