Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged izgatna más pasinak kiverni lassan?
Figyelt kérdés
Mi izgat benne? Korod?dec. 19. 13:20
11/23 anonim válasza:
Hmm, de szívesen kiverném valakinek!
12/23 anonim válasza:
Nagyon jó érzés lehet ha valaki az én kezemtől megy el
13/23 anonim válasza:
Én az exemét próbáltam, de nem ment el, sőt a saját kezétől sem 💀
(nem, nem emiatt mentünk szét)
14/23 anonim válasza:
Legjobb dolog kielégìteni egy srácot.
15/23 anonim válasza:
Igen, hanyatt fektetni a vizsgálóágyon, átmasszírozni a golyókat, amíg megjelenik az első csepp, aztán rátérhetünk a fityma hátrahúzására..
16/23 anonim válasza:
Izgatna, és szinte biztos, hogy nem állnék meg itt. Ha előttem lenne egy szép farok, akkor egy ponton biztos, hogy be is kapnám. Volt már részem ilyenben, és meg is történt, amit írok. A kezemtől is sült már el farok (az is tetszett), de az még jobban felizgat, ha a számmal érezhetem. Egy alkalommal direkt arra mentem, hogy sokáig ne tudjon a partnerem elélvezni, szüneteket tartottam, és utána is lassan folytattam. A végén amikor nagyokat spriccelve ment el a számban, az fenomenális volt.
17/23 anonim válasza:
Szívesen alávetném magamat a "kezel"éseteknek! ;-)
Hiába hiszem magamat aktívnak, de én is szeretem a f*szt - de vjon miért is lettem b*zi? :-D
19/23 anonim válasza:
Volt ilyen, de nem lassan, normál tempóban. Jó volt érezni ahogy beledagad a markomba, viszont tovább nem mennék.
20/23 A kérdező kommentje:
Izgatna kapni!:)
dec. 21. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!