Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi pasik ha olyan csajjal feküdnétek le aki pasinak született csak átműttettem magát teljesen 100%-osan nőnek akkor titeket mennyire izgatna a tudat hogy valójában férfinak született?
Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 14:15
1/8 anonim válasza:
Nem izgatna.. legalábbis úgy gondolom, hogy nem.
Általában nem az emberek múltja érdekel, hanem az amit a jelenben tesznek vagy amit aktuálisan látok belőlük. Ha most egy szuper szexi csaj, akkor cseppet sem agyalnék rajta, hogy korábban pasi volt..
Ha most lennék 10 éves, és lenne jogom dönteni a sorsomról én is átműttetném magma.. :D így meg marad a crossdressing, és a kettős élet.. ez se jó:) de hát ez van.
2/8 anonim válasza:
Ha megtudnám, akkor inkább taszítana.
Biszex vagyok, de pl a shemale-ektől is undorodom. Szexelek én férfival és nővel is, de akkor az az ember legyen vagy fixen férfi,vagy fixen nő, ne valahol a kettő között
3/8 anonim válasza:
Mivel bi vagyok, így a nők is meg a férfiak is bejönnek szexuálisan, így nem lenne gond, hogy férfi volt. Viszont ha férfivel akarok lenni, akkor azt azért teszem, mert van farka, és férfinek néz ki. Maga a tudat különösebben nem izgatna fel szerintem, de még nem voltam ilyen helyzetben.
4/8 anonim válasza:
Engem inkább az izgatna hogy a nemi jellegei hogyan keletkeztek,milyen volt neki előzőleg,és milyenné alakult át.
5/8 anonim válasza:
Ha minden műtét annyira jól sikerült, hogy lehetetlen megmondani, hogy férfiként született még az ágyban sem... plusz évek óta hormon terápián van, akkor igen.
6/8 anonim válasza:
Ha szep shemale szilikon cickokkal akkor akar penisze is lehetne, izgatna. Igy hat az se zavarna ha ferfibol mutottek at.
8/8 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon szép csajos pofija van akkor simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!