Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szentendrei Móricz Zsigmond Gimnáziumba járnak meleg fiúk?
"De, lehet, csak ez a ritkább.
Meg hát... pl. az ilyen mindenféle nagyon metálos punk-ok is azért jelentek meg a '70-es években, mert az a szocreál posvány, ill. ami előtte itt volt kezdve egészen az 1. VH.-tól, már totál le- és szétzüllesztette a társadalmat.
Meg ugye azoknak a tiniknek praktikusan szüleik se voltak, nemhogy gyerekszobájuk."
...és mondd, ezek miért pont homoszexuállisá tették volna a tiniket? Hogyan kapcsolódik az egész ahhoz, hogy a saját neméhez vonzódjon és ne a másik nemhez? Miért pont a szexuális orientáció változna meg és miért pont ezektől? A szexuális orientáción kívűl befolyásolhatott volna más dolgot is szerinted mint például azt, hogy milyen ételeket szeressen vagy utáljon?
Hogyne, igen! Ezeket is befolyásolja, sőt, jobban is.
Deee.... ömm.... hogyismondjam...
Abba most hogy a BÚBÁNATBA lássak bele, hogy az azóta élt és érintett ötven millió magyar közül kit hogyan alakítottak a magyar piszkos városi élet hétköznapi nehézségei?
Egyébként is, a rendszerváltás előtti időkben, nem volt se "divatos", se - hogy úgy mondjam - bölcs dolog echte melegnek lenni. Pláne nem 15-17 évesen gimnáziumban/kollégiumban/stb.
Az ilyen bakelites színű-szagú álretró szexnovellákat meg nem kell bevenni.. azok utólag kreált álbeszámolók/emlékek.
Én valami olyan választ szerettem volna hallani tőled, hogy például "hát azért mert ha nincs valakinek szülei akkor saját magával kezd el túl sokat foglalkozni és azt kezdi hinni, hogy csak a saját neme értheti meg őt és ezért elkezd úgy változni, hogy csak saját nemében bízzon meg és hogy csak velük próbáljon meg szerelmi kapcsolatot kialakítani blablabla" vagy valami ehhez foghatót. Egy elméletet szerettem volna hallani. Mert gondolom nem hiába van ilyen érdekes véleményed arról, hogy valaki mitől lenne meleg. Van egy meggyőződésed és én arra lettem kíváncsi. Az nem zavar, hogy te most azt gondolod hogy az azóta élt és érintett ötven millió magyar közül mennyi emberre illik az amit gondolsz, csak örültem volna ha csak egyet is leírnál nekem.
"Egyébként is, a rendszerváltás előtti időkben, nem volt se "divatos", se - hogy úgy mondjam - bölcs dolog echte melegnek lenni. Pláne nem 15-17 évesen gimnáziumban/kollégiumban/stb."
A melegség nem lehet divat kérdése. Ez már az ősembernél is létezett akárcsak a heteroszexualitás és a biszexualitás. Nem egy modern kitalált divat. Divat lehet egy öltözködés, vagy hajviselet például. De a szexuális orientáció aztán sehogy nem lehet divat. Sehogy sem tudom elhinni, hogy divatként valaki elkezdi élvezni a szexet egy azonos neművel, vagy képes lenne szerelmet érezni iránta. Ezért nincs értelme arról vitatkozni, hogy "bölcs dolog" volt-e melegnek lenni. Hiába mondták volna egy melegnek akkoriban, hogy nem érdemes melegnek lenni, ő nem azért meleg mert az szeretett volna lenni hanem olyan és kész. Mint ahogy hiába mondanák, hogy nem bölcs balkezesnek lenni mert sokan nem szeretik őket. A balkezesek azok balkezesek, akár örülnek az emberek akár nem. Nem hiszem, hogy sok meleg tudatosan is választotta volna a melegséget ha választható lett volna mert mégis ki akart volna úgy élni, hogy sokan megvetik őt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!