Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy kedvelem?
Figyelt kérdés
Van egy kollegám, februártól már nem fog nálunk dolgozni. Én nagyon meg kedveltem lehet bele is szerettem. Ő hetero. Csak munkakapcsolat volt, viszont szívesen leírnám neki az érzéseimet. Már úgysem fogom sosem látni. Arra gondoltam leírnám neki mit érzek iránta. Persze csak majd ha már végleg elment mert megkönnyebbülnék.dec. 17. 19:28
1/6 anonim válasza:
Én is meleg vagyok, de nem tudom megérteni a szándékodat. Mi lenne ezzel a célod? Mit szeretnél ezzel elérni? Milyen reakcióra számítanál?
2/6 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha mondana rá valamit, bármit. Meg ha tudnánk még beszélgetni.
dec. 17. 19:34
3/6 anonim válasza:
És szerinted mit mondana ő?
Próbáld meg elképzelni egy hetero férfi helyébe. Tehát nem vagy képes férfiakhoz vonzódni és erre egy kollegád rád ír, hogy szerelmes beléd. Tudod, hogy sehogy nem fogod tudni viszonozni az érzéseit. Ha pedig azt hazudnád, hogy igen, akkor meg kénytelen lennél összejönni vele és mindent elviselni amit nem szeretnél. Nem eshet jól ez.
Ezzel úgysem fog tudni mit kezdeni ő, és lehet, hogy azt fogja hinni, hogy ráakarsz mászni. Lehet, hogy igyekezni fog elkerülni téged.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát lehet, akkor nem írom le az érzéseimet csak írok neki majd. De alapból sosem beszéltünk a munkán kívül nagyon másról. Majd megkérdezem hogy van később ha már nem dolgozik nálunk.
dec. 17. 19:43
5/6 anonim válasza:
Szerintem is jobban jársz, ha ezt nem mondod el neki.
6/6 anonim válasza:
Ez most kb olyan, mintha egy nő írna rád, hogy így meg úgy szeret. Tudnál vele mit kezdeni? Nem. Tehát egy heteró sem fog tudni veled mit kezdeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!