Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Voltatok már passzívval, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már passzívval, aki nem volt lent kimosva? Mi történt?

Figyelt kérdés

Igazából a kérdést magam miatt kérdezem. Sose voltam még spontán akcióban, pont amiatt, mert félek, hogy valami más is ki(be)csúszna egy ilyen folyamán. Ezért szeretném kérdezni, mind aktív, mind passzív szempontból, hogy kinek milyen tapasztalata van ilyen témában.

Válaszokat előre is köszi!

dec. 16. 08:55
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Nekem volt ilyen passzívként mert nem számítottam rá hogy akció lesz. Nem igazán érdekelte az aktívot simán berakta gumi nélkül. Szerencsére nem éreztem semmi rosszat. De eléggé fájt sikosító nélkül.
dec. 16. 10:01
 2/10 Jani Belucci ***** válasza:
95%
Kapcsolatban azért sokszor előfordul, hogy spontán alakulnak dolgok. Ritkán történt eddig baleset. De sokváltozós a dolog. Függ az emésztéstől, mikor voltál utoljára vécén, mekkora a partnered. Mindenképpen síkosítóval érdemes, kevésbé tud bármi rátapadni. Nyilván tudja az aktív, hogy mit vállal. Nincs tragédia, ha olyan lesz. Idegennel nem biztos hogy bevállalnám, de kapcsolatban tök okés.
dec. 16. 10:54
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Előfordult már párszor. Én azt mondom jobb ha kimosod magad mert mindkét félnek kellemetlen lesz a végeredmény nélküle.
dec. 16. 11:52
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
én még masszőrhöz is tisztán megyek
dec. 16. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Lehet én vagyok különleges de 17 év alatt még sose történt ilyen velem , pedig volt amikor spontán volt a dolog
dec. 16. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Én a passzív szerepből nyilatkozok.

Volt egy srác pár évvel ezelőtt akivel néha néha összejàrtunk akkoriban szexelni. Őt izgatta ez.

Eleinte nem tudtam vele azonosulni, de mivel a pasi minden téren bejött, megtettem ezt neki.

Azóta bekell valljam, nekem is bejön ha így dugnak :D

Viszont nem tudom hogyan keressek erre/így partnert a jövőben, ezért marad régi izgi emléknek :)

26f

dec. 16. 15:56
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
én mindig figyelek rá hogy tiszta legyek .. soha nem volt kellemetlen "balesetem" , undorodnék úgy tőle ha nem érzem magam higénikusnak.. szóval készenlétben tartom mindig, plusz szerencsés az anyagcserém
dec. 16. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
csak passzív vagyok 100%ban (7es voltam)
dec. 16. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Mint a 4es,a masszőrhöz is kimosva megyek ,nem beszélve a dugásról!
dec. 17. 04:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolatban azért ez elég nehezen elkerülhető. Persze, lehet hogy az egyik fél meglepi a másikat azzal, hogy otthon egy szexi fehérneműben várja vagy hasonló, tehát párkapcsolatban is előfordulnak tervezett intim alkalmak, de többnyire spontán alakulnak a dolgok. Ilyenkor nem fog a passzív elmenni 30 perce hogy kimossa magát. Nyilván mindkét fél tisztában van vele, hogy lehetnek balesetek, amik ritkán elő is fordulnak, de ez ilyen.
dec. 17. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!