Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire gáz hogy ezt mondtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy ezt mondtam a kollegámnak?

Figyelt kérdés

Céges buli volt szerintem tudja rólam hogy nem a csajok jönnek be, nem mondtam el neki de van akinek igen és tudom hogy már a kollegáim jó része tudja szerintem ő is.

A lényeg hogy eléggé sokat ittam és annyit mondtam neki hogy á te nagyon jól nézel ki, meg cuki vagy. Kicsit mosolygott aztán ennyi… barátnője van. De most majd tök gáznak érzem a helyzetet amikor találkozni kell vele.

dec. 15. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg kicsit gáz, de emiatt nem kell kerülgetni
dec. 15. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Nincs ebben semmi. Ffiak jóval többet engednek meg maguknak kolléganővel szemben. Nem mondom, hogy az OK, de ha így van, akkor ez semmi nem volt.
dec. 15. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Én ugyan hetero vagyok, de szerintem ebben nincsen semmi. :) Ha lenne meleg kollégám és céges bulin, iszogatás közben ilyet mondana, csak mosolyognék és megköszönném, hogy így gondolja. Ne görcsölj rajta szerintem. Ha normális a kollégád, akkor hétfőn minden ugyan úgy fog zajlani, mint azelőtt! :)
dec. 15. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Simán mondom a kollégának ha jól néz ki, volt fodrásznál vagy bármi.

És megkérdezem hogy van.

Örülnek neki!

Tudják hogy mögöttes tartalom nincs benne.

Persze van aki utálja a melegeket, vagy épp tudja a fa

Szom mi bajuk van, őket kölcsönösen kerülöm.

Örülj neki hogy őszinte vagy.

Nem képmutató,

Az lenne a gáz ha szerelmes lennél belé.

Inkább az a gáz hogy már az embernek ezen kell agyalnia hogy nem beszélhet nehogy szexuális zaklatásnak vegyék.

Fejtegetve lehet ha csak neki mondtad a cégnél és másnak senkinek nem szoktál ilyet mondani 🤔, akkor igen ez félreérthető.

dec. 15. 20:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát lehet belezúgtam nem szoktam mást dícsérni, max nagyon ritkán.
dec. 15. 20:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Azóta már bocsánatot kértem tőle és azt mondta nincs miért bocsánatot kérnem, ő se kérne bocsánatot egy lánytól ezért. Nekem ebből az jött le hogy tudja hogy meleg vagyok. Odáig nem jutottam el hogy elmondjam. De bele zúgtam úgy érzem….
dec. 30. 19:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem bunkón mondta, igazábol ugyanolyan velem mint volt
dec. 30. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!