Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kis farkú aktívak zavar hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis farkú aktívak zavar hogy kicsi a farkatok?

Figyelt kérdés
14cm és alatta értem
ma 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon. De ez van.
ma 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
11%
Akinek kicsi van az miért nem inkább passzív vagy uni? 18cm alatt full aktívnak lenni elég vicces dolog
ma 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Akinek kicsi van az miért nem inkább passzív vagy uni? 18cm alatt full aktívnak lenni elég vicces dolog"

Ez nem döntés kérdése. Egy aktív nem azért aktív mert nagy a szerszáma hanem mert azt élvezi. Az enyém nem kicsi de ettől függetlenül akkoris full passzív vagyok. Nem tudom élvezni az aktív szerepet. Valószínűleg lelankadnék ha megpróbálnám az aktív szerepet.

ma 13:44
 4/4 Nemtomfantom ***** válasza:
Zavar, de nem tudok tenni ellene, meg kell tanulni jól használni és lehet azzal is remek dolgokat csinálni. A második válaszolónak viszont elég sajátos lelki világa lehet, ha így látja a dolgokat. Sem a nemi identitás, sem az intim méret, sem a szerep nem választott dolog. A hatalmas ego viszont változtatható...
ma 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!