Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valamiért cserébe elégítettél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamiért cserébe elégítettél már ki orálisan egy másik férfit?

Figyelt kérdés
Ha igen, kit, miért és hány évesen?
dec. 10. 23:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Munka után lekéstem az éjszakai járatot. A megállóba megállt egy autó, egy fiatal srác volt az. Kérdezte, hazavigyen e, hisz fél óra volt a következő buszig. Igent mondtam és kérdeztem, hogy háláljam meg. A kocsiban szoptam le, utána pedig tényleg hazavitt.
dec. 16. 15:58
 12/12 anonim ***** válasza:
65%

Akkor engem átbasztak mert egy egyetemista fiú a stoppolásért megdugott.😂

Ha már itt vagyok elmondom a teljes sztorit.

A kocsi, amivel mentünk a Soundra lefüstölt, eleve késésben voltunk, szóval abban egyeztünk meg, hogy stoppoljunk a kocsit meg vigyék be szerelőhőz.

Én maradtam egyedül a végére, mert a barátaimhoz nem tudtam beférni. Jött egy srác és ő felvett, én 18 voltam, ő egyetemista, a korát nem kérdeztem, de nagyon jól nézett ki, eleve félpucéran vezetett a melegben, lehet látta is, hogy jól lecsekkoltam.

Mikor rákérdeztem kis csevegés után, hogy mivel hálálhatnám meg ő azt mondta biztos találunk valamit és a combomra csapott.

Aztán egyszercsak lekanyarodott egy földútra, ami eléggé elrejtett minket, felém fordult, megcsókolt, hátra mentünk, levettük a ruháinkat. Azt hittem hogy szopás és ennyi, de megfordított (ő elég izmos volt én meg kis vékony srác) a fenekemre köpött majd megdugott és belémélvezett.

Aztán egyből a Soundra vitt mert ő is odament és párszor meglátogattam a sátrában.

dec. 16. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!