Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért cserébe elégítettél már ki orálisan egy másik férfit?
Akkor engem átbasztak mert egy egyetemista fiú a stoppolásért megdugott.😂
Ha már itt vagyok elmondom a teljes sztorit.
A kocsi, amivel mentünk a Soundra lefüstölt, eleve késésben voltunk, szóval abban egyeztünk meg, hogy stoppoljunk a kocsit meg vigyék be szerelőhőz.
Én maradtam egyedül a végére, mert a barátaimhoz nem tudtam beférni. Jött egy srác és ő felvett, én 18 voltam, ő egyetemista, a korát nem kérdeztem, de nagyon jól nézett ki, eleve félpucéran vezetett a melegben, lehet látta is, hogy jól lecsekkoltam.
Mikor rákérdeztem kis csevegés után, hogy mivel hálálhatnám meg ő azt mondta biztos találunk valamit és a combomra csapott.
Aztán egyszercsak lekanyarodott egy földútra, ami eléggé elrejtett minket, felém fordult, megcsókolt, hátra mentünk, levettük a ruháinkat. Azt hittem hogy szopás és ennyi, de megfordított (ő elég izmos volt én meg kis vékony srác) a fenekemre köpött majd megdugott és belémélvezett.
Aztán egyből a Soundra vitt mert ő is odament és párszor meglátogattam a sátrában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!