Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért cserébe elégítettél már ki orálisan egy másik férfit?
Nekem egyetemen segített beadandókkal, házikkal és eleinte lerázta annyival, hogy nem kell visszaadni semmit, nem kávézik, nem szereti a csokit, semmi.
Aztán egyszer mikor kérdeztem, hogy na mostmár tényleg, mivel háláljam meg azt mondta röhögve, hogy szopják le. Én meg röhögve válaszoltam, hogy na ez már valami, lökd ki akkor. Ki is lökte, szerintem még akkor is félig viccből, de én még rárepültem.
Ezután minden segítség után leszoptam, próbálgattunk új technikákat, új helyekre élvezést és válogattuk a helyszíneket is.
Volt ilyenre példa, azon a nyáron amikor megszereztem a jogosítványt, már megcsináltam a forgalmit is, csak az EÜ vizsga volt hátra, de a következő tanfolyam csak 3 hét múlva indult, és 7 hét múlva lett volna a vizsga, az oktatót meg ismertem, mert ott volt mentős ahol én dolgoztam, többször is nyomult már rám, szóval egyik este beszélgettem vele, és arra tereltem a témát, hogy nem-e lehetne ezt meggyorsítani.
Azt mondta ha most leszopom, akkor elhiszi, hogy komolyan vehető vagyok, és akkor Ő elintézi nekem a kártyát következő hétre, és ha akkor is leszopom, akkor oda is adja.
Leszoptam 2x és meg is lett.
Egy állásra sokadik rostán átjutva ketten maradtunk egy csajjal!
Nagyon szerettem volna megkapni a melót és a végén mikor érvelni kellett ,hogy miért engem válasszon a cég akkor mondtam, hogy férfiként csak többet adhatok mint egy nő,de ekkor már izott a levegő köztünk!
Jött , hogy mutassam meg ,és már gombolta is ki a nadrágját!
Piszok jóképű faszi volt,örömmel szoptam le, a későbbiekben 4 évig voltunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!