Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagy a farka a keze is nagy?
Nincs összefüggés közte.
Nekem a combom vékony a kezem inkább nagy, de a szerszám nem óriási.
Enyém 17 cm hosszú és 4,3-4,5 cm széles. Kézfejem eléggé kicsi, kb. 19 cm a tenyér aljától a középső ujj hegyéig, gyakran látom, hogy alacsonyabb srácoknak is nagyobb a tenyerük, hosszabbak az ujjaik. Ezzel szemben lábfejem nem olyan kicsi, 44-es. Magasságom 184 cm. Szerintem átlaghoz képest az alsó lábszáram inkább rövidebb, mert ülésnél sokaknál láthatóan alacsonyabban van a térdem, törzsem se túl hosszú, viszont a combom annál hosszabb, nehezen is férek be ülésközökbe, pedig nem vagyok egy égimeszelő. Szóval combom mondhatni elég nagy, mert vastag is, 63-65 cm körben, de ez nagyban függ attól, mennyi vagyok épp súlyban, ami most 87-88 kg, de néha eléggé meghízok, pl. tavaly télen voltam 93 kiló is, meg valamikor három éve is már. Közben meg előtte jóval vékonyabb voltam. Farkam nem lett ezalatt vékonyabb vagy vastagabb semmivel, de a combom igen. 24/F
Kérdező, leírhatnád te is, mivel rendelkezel, ha gyűlik szépen a statisztika, jobban kiokoskodható valami. Bár szerintem nincsenek ilyesmik között összefüggések, de talán akad, amiben mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!