Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le feküdnétek 60-70 éves férfival?
Figyelt kérdés
dec. 5. 17:13
13/22 A kérdező kommentje:
10-es! Nekem fizetned sem kell, ha sármos vagy. 36/F
dec. 6. 08:33
14/22 Eper Milós válasza:
Szerencsére vannak srácok akik szeretik a daddyket, nem csak Deák Ferenc képével diszített papírlapokért. Én egy hónap múlva hetven leszek, de nyár óta is több huszonéves srácnak okoztam élvezetet (na persze hogy én is élveztem) és van aki újrázott, sőt akad 18 éves srác is aki imdja ha....
15/22 anonim válasza:
Igen, 14-es ez is bizonyítja,hogy mennyi lelki nyomi van a kölykök között.Amit ti aztán bőszen ki is használtok :(
16/22 anonim válasza:
Nem. Kifejezetten taszít a nagy korkülönbség.
18/22 anonim válasza:
Én lefeküdnék simán, imádom ezt a korosztályt
19/22 anonim válasza:
Én igen, anyagi ellenszolgáltatás nélkül, csak az öröm kedvéért 36p
20/22 anonim válasza:
Kizárt
Ez már nem daddy korosztály, hanem nagypapi xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!