Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 70 éves tanárbácsimnak felállhat még?
Jól tartja magát, van kb 190 centi, izmos, persze azért már van kis pocak, meg kicsit berogyasztva jár, de tényleg nagyon erős,és jól fog az agya, szóval tök vitális.
Mindig megnézi a cicimet, ha elmegy mellettem, van, hogy nem is próbálja leplezni. Mindig viszonozza, ha rávigyorgok és nagyon bír a hapsi. Szóval van egy kémia köztünk, nem mondom, hogy szexelnék vele, de azért érdekel, ha már elgondolkozom rajta, hogy egyáltalán benne van-e még ez a pakliban, ha ő 70 éves és a fentebb leírtak jellemzőek rá.
Lehet, de nem biztos.
Te hány éves vagy?
Hát, én jóval fiatalabb vagyok nála:D Most lettem 20.
Úgyhogy érdekes felállás lenne ez, ha bekövetkezne...
Igen, felállhat egy jó karban lévő 70-esnek is.
És ha esetleg nem, van erre gyógyszer.
Elképzelhető!
Ismerősöm túl volt a 70-en amikor lerendezte a szomszédasszonyát!
Ahogy a mondás tartja, vén kecske is megnyalja a sót, de ha már nem áll akor mást nyal meg 😂
Egyénfüggő kinek hány éves korig működik a cerka, van akinek már 40-esen csütörtököt mond, másnak meg 80 évesen is állni tud még a kolbász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!