Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Haverodat láttad már meztelenül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverodat láttad már meztelenül?

Figyelt kérdés
Hol láttad őt pucéran? Történtek izgalmas dolgok?

dec. 4. 17:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Van amelyiket már láttam meztelenül.

De inkább az edzésen lévő fiúkat láttam többet meztelenül, mert táborokban közösen tusolunk.

dec. 5. 06:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Több haveromat is láttam már meztelenül. Úgy intéztem, hogy osztálykiránduláson, usziban vagy táborban egymás előtt öltözzünk, együtt zuhanyozzunk vagy közös szobánk legyen.

De csak egyvalaki volt, aki láthatóan viszonozta az érdeklődésemet. Vele történtek is mindenféle izgalmas dolgok.

dec. 5. 08:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A #8-asra válaszolva: leginkább ahogy a többiek, akik hozzászóltak. Vagyis tábor, uszoda és strand zuhanyzóban, nudizás, otthon, szaunában.
dec. 5. 11:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Van egy csomó haverom, akiket màr igen.

Meg edzésen is a többi srácot, meg tusolóban edzőtáborban, tusoltam már jó pár sráccal együtt.

dec. 7. 04:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Van akit láttam igen.
dec. 8. 18:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Iskolai haverokkal azért volt már pl. úszás, és akkor azért ott rendes átöltözés van. Bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy mertem is ott rendesen nézelődni.

Aztán nem iskolai haverhoz gyakran járok át. Tetőtéri szoba, klíma nélkül, alsó hangon 33 fok, ott gépezik egész nap. Vagy egy alsó van rajta, vagy ha maga van, az se, és nem mindig "tisztel meg" azzal, hogy felöltözzön, ha váratlan átmegyek hozzá. (Az utcában lakik.) Szóval ül ott meztelen, én meg ugye trikóban, rövidnadrágban, volt már hogy rám szólt, hogy nem döglesz meg? Ja, igaz...

Gyerekkori barát, szóval láttuk már egymást pisilni a kert végében ötévesen is. De semmi 6uzulás ilyenkor, ő heteró, mielőtt valaki itt kombinálna, én meg tiszteletben tartom ezt.

dec. 8. 19:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyik osztálytársamat aki mellesleg a legjobb haverom tesin elmentem wc-re és utànam jött úgy tetettett mintha megb@szna megfordultam lehuztam a nadrágját és a gatyáját és elkezdtem szopni azután pedig megb@szott és ez volt 9-be azaz 15 voltam és még mindig minden nap csinaljuk 18 éves korunkba összeköltöztünk most vagyunk 19 és olyan jó vele csinálni meg nagyon szép is
dec. 28. 13:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Gyerekkori hetero barátom nagyon tetszett. Szép farka volt már általánosban láttam.

Gyakran masztiztam közben rá gondoltam később egy buliban berúgott és hely hiányában egy ágyban aludtunk. Én meg kihasználták az alkalmat és és lepippantottam

Soha nem derült ki

jan. 4. 10:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Amíg te csinálod neki, addig semmi gond, nyilván neki is jól esik.

Fordítva már necces lenne.

jan. 4. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!