Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen kínos meztelen élményed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kínos meztelen élményed volt már?

Figyelt kérdés
dec. 3. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

Egyszer nyáron kint napoztam az erkélyen, kicsit bealudtam és arra ébredtem fel hogy nagyon dörög az ég. Mivel közeledett a vihar elég durván, én meg még kómás voltam akkor az járt az eszembe hogy kint az udvaron maradtak a kiteregetett ruhák. Akkor gyorsan leszaladtam, nem is fogtam fel hogy full pucér vagyok és ahogyan szedtem össze a ruhákat akkor láttam hogy a szomszéd nő az egyik barátnőjével engem néztek nagyon. Én odaköszöntem és bementem a házba, és akkor esett le hogy hát azért magamra kaphattam volna valamit.

Másik hasonló eset. Akkor otthon megpucoltam az ablakokat és a függönyöket beraktam a mosógépbe kimosni, persze a takarítás ideje alatt nem pucérkodtam, de utána már igen, és amikor visszaraktam a függönyöket nem öltöztem fel, semmit nem vettem magamra és azt láttam hogy az utca felöli oldalon ott állok egy fellépő létrán az ablak előtt úgy hogy utcáról nagyon látták azt hogy ott tök meztelenül nyújtózkodva rakom fel a függönyt és ráadásul egyik férfi kollégám látott így éppen aki nagyon vigyorgott, én meg azt se tudtam mit csináljak szégyenembe....

Mondanom sem kell hogy ezt elmesélte pár kollégájának akik vicceskedtek ezzel egy ideig, na meg azzal hogy sűrűbben fognak arra járni. De nem láttam őket erre felé soha.

dec. 9. 14:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem túl vidám így inkább privátban leírhatom ha érdekel.
jan. 11. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!