Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire gyakori, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy a homoszexuálisok egyben homofóbok is?

Figyelt kérdés
Ez csak a Fideszben jellemző vagy máshol is?

nov. 29. 06:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag sokan vannak ilyenek, mert az a legjobb fedősztori.
nov. 30. 08:14
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Koleszban volt egy srác, aki hatalmasakat bu.zizott. Rendszeresen voltak ilyen meleg ellenes megnyilvánulásai. Amikor volt a Coca-Cola kampánya a melegszerelem mellett, akkor is ott játszotta az eszét 😂 nagyon irritáló volt.

Heti 2x szopott le és néha kérte análba is 🙂

nov. 30. 12:26
 13/18 anonim ***** válasza:
28%
Én pl. bzifób vagyok, mert van különbség meleg és bzi között.
nov. 30. 21:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szakközepben volt egy osztálytársam aki a suli bikája volt, mindig kisköcsögnek hívott, aztán a bankett után nem értem el a vonatot, és haza vitt kocsival. Az úton megszoptatott, majd aztután sokáig járt hozzám szoptatni.
dec. 2. 12:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14. Szóval igaza volt, amikor a kisköcsögének hívott?
dec. 2. 12:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15. Igen, igaza volt .😅
dec. 2. 13:10
 17/18 anonim ***** válasza:
81%
8-as te bizony internalizált homofóbiában szenvedsz, rossz olvasni az írásod, mert úgy írod, mintha te magad nem meleg lennél.
dec. 4. 21:23
 18/18 anonim ***** válasza:
81%
Amire te gondolsz kérdező annak internalizált homofóbia a neve, amikor az adott homoszexuális - masszív társadalmi nyomásra - maga is elsajátítja a homofóbiát és melegként utálja a többi meleget, ami számomra abszurdum. Nem utálhatja valaki melegként az összes, többi meleget mert ő is hozzájuk vonzódik. Ezeknek az embereknek az a vesszőparipája hogy a "b.ziknak csak a farka körül forog az életük" pedig heteró téren ugyanez megy. Engem is ért melegként rengeteg csalódás, még sem fogom utálni az összes többi meleget.
dec. 4. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!