Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom féltékeny a legjobb barátomra, aki nő?
Meleg kategória.
1 éve vagyunk együtt a párommal, és szeretem őt, de sokszor féltékeny, leginkább a legjobb barátomra, mert meg van győződve róla, hogy ő (mármint a nő) fel akar szedni engem.
Ez persze nem igaz, mert már 8 éve ismerjük egymást, az elejétől fogva tudja, hogy meleg vagyok és ezalatt a 8 év alatt mindegyik párommal jó viszonyt ápolt, és közben neki is voltak párjai, akikkel meg én jöttek ki jól.
Ennek ellenére a párom nem nézi jó szemmel ha időt töltök vele. Most pedig a közösségi médiában látott egy 3 éves videót, amit az egyik ismerősünk emlékként osztott meg. Ezen egy buliban a szóban forgó női barátommal együtt táncolunk, marháskodunk, a párom pedig kiakadt, hogy miért ölelgetett és tapogatott ennyit engem a nő. Hiába mondtam, hogy ez nem jelent semmit, azt mondta innentől nem találkozhatok vele, szakítsak meg minden kapcsolatot vele...
Nagyon szoros barátságról van szó, amit nem szeretnék megszakítani, de a párom is köti az ebet a karóhoz.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Régebben voltam együtt nőkkel,amikor még nem voltam biztos a szexualitásomban. Ezt elmeséltem a páromnak is, és ezért féltékeny a nőre.
De már több mint 10 éve nem értem szexuálisan nőkhöz, és nem is vonzódom hozzájuk. Ezt is tudja a párom, de nem hiszi el.
látszik hogy ő se gondolkodik logikusan vagy pozitívan, mert csaj barátod van, mit tenne ha fiú lenne? :D kinyírná?
én sose voltam féltékeny.. sztem nem miattad aggódik az ilyen féltékenykedők a poziciójuk miatt aggódnak tutira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!