Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Pisifétises fiúk! Mi a kiváltó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisifétises fiúk! Mi a kiváltó oka ennek a fétisnek a ti esetetekben?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, mi miatt jön be nektek ez a dolog, volt-e valami trigger, ami elindította nálatok a dolgot. Esetleg gyerekkori trauma hozta elő, vagy talán kíváncsiságból kipróbáltátok és bejött? Milyen háttér miatt alakult ki nálatok? Ha nagyon kényelmetlen, privátban is leírhatod.

Komolyan érdekel a téma.

ma 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmilyen traumám nem volt. Egyszerűen csak azt vettem észre magamon, hogy valamennyire bejön. Pont úgy vettem észre ezt mint azt, hogy meleg vagyok. Talán feltétlenül kellett volna lennie valaminek?
ma 15:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Többszöri bevizelés hozta ki belőlem 😀 elkezdtem játszani a pisivel és megszerettem. Mindez kb 10-11 évesen kezdődött.
ma 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!