Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Veled is előfordult már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Veled is előfordult már hogy orgazmusod lett amikor pisiltél? Nem vagyok pisifétises! Bővebben lent:

Figyelt kérdés
Párommal egyszer együtt készültünk zuhanyozni. Nagyon kellett pisilnie de jött egy ötlet és nem hagytam. Jól felizgattam és elkezdtünk szexelni. Amikor hátulról behatoltam a kezemmel elkezdtem izgatni a csiklóját és közben a tenyeremmel elkezdtem nyomni a húgyhólyagját. Nem bírta tovább. Jol összepisilt mindent 😀 és közben hatalmas orgazmusa lett.

2023. márc. 5. 09:00
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Aham…. 🧐
2023. márc. 5. 09:17
 2/10 A kérdező kommentje:
1# Ment a zöld pipa de azért ennél bővebben kérném kifejteni 😀
2023. márc. 5. 09:29
 3/10 anonim ***** válasza:
26%

A párodnak spriccelős orgazmusa volt!!!

Érzésre olyan, mint ha pisilni kéne, de az bizony egy hatalmas orgazmus!

Sajnos nem minden nő képes ezt megélni, de akinek ez megadatik, annak észbontó orgazmus a jutalma.

2023. márc. 5. 09:46
 4/10 A kérdező kommentje:

3# Bocs de érvelésed egyik pontban sem állja meg a helyét.

1.Ahogy leírtam, páromnak már szex előtt is nagyon kellett pisilnie csak én nem hagytam.

2. Azoknak a nőknek a bevallása szerint akik képesek spriccelős orgazmusra, ez kevésbé intenzív érzés mint egy csikló orgazmus.

2023. márc. 5. 10:00
 5/10 anonim ***** válasza:
28%

Örülök, hogy te jobban tudod hogy mit érez egy nő, mint én, akinek elég gyakran van ilyen élménye!

Éljetek boldogul, okoska.

2023. márc. 5. 10:03
 6/10 erogeen ***** válasza:
48%
Az a jó, hogy én értem. Nagyon kellett pisilnie és a hólyag nyomkodáskor már nem bírta visszatartani. Amúgy ez nagyon izgató játék. Remélem a párod élvezte és nem fogja zavarni, ha pisilnie kell, sokat iszik, direkt tartogatja, mert az nagyon jó. Fiúként sokkal nagyobbat tudok élvezni, ha már nagyon kell pisilnem. Szerintem ezzel a lányok is így vannak. F
2023. márc. 5. 10:51
 7/10 A kérdező kommentje:

5# Nem azt mondtam hogy ez az én véleményem, statisztikat olvastam erről.

És attól h valamiben nem értünk egyet, még nem kell elkezdeni sértegetni és személyeskedni. Én sem teszem.

2023. márc. 5. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:
30%
Hát, ha valahol garantáltan sz@rt sem és a statisztika, akkor az a szex!!!
2023. márc. 5. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
23%
Hát, oké. További minden jót
2023. márc. 9. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem
2023. aug. 13. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!