Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktìv meleg pasik! Milyen érzés anális örömökben részesìteni a passzìv felet?
Figyelt kérdés
Milyen látni az arcán a kéj és mámor örömeit, amikor elélvez és te elmész benne, jól megdugod? Gyorsan, vagy lassan csinálod neki? Szemébe nézel közben, vagy csukott szemmel? Passzìvok! Milyen érzés, amikor az aktív belétek hatol, jól megpakol, mint a Mikulás-csomagot, majd belédlövi a tárat?nov. 24. 12:12
21/33 anonim 

válasza:

Nagyon izgató amikor tolom befelé meg amikor benne megyek el
22/33 anonim 

válasza:

Nem tudom melyiket élvezem jobban, mikor a farkamra húzom a pasim seggét, vagy mikor ő nyársal fel és döngöl meg rendesen!?
Azt hiszem egyikről sem tudnék lemondani
24/33 anonim 

válasza:

Aktív vagyok. Imádom a fiatal popsit jól kinyalni, majd alaposan megdugni.
25/33 anonim 

válasza:

A barátom nagyon élvezi ha benne vagyok .
26/33 anonim 

válasza:

Én viszont 27 és szintén Budapest. Ha gondolod, írj rám
27/33 anonim 

válasza:

nekem az a kedvencem amikor némi izgatás után amikor már látom, hogy a passzív fél alig várja, hogy benne legyek a fülébe súgom, hogy "és most jól megb@szlak"
Utána nem durván de nem is maszatolva beléhatolok és figyelem a reakcióit ahogy a kemény farkam behatol. Isteni érzés. Neki is nekem is
30/33 anonim 

válasza:

köszi, igyekszem :)
persze a passzív fél is kell hozzá hogy jó legyen mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!