Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan, hogy valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valakinek "alapból" úgy néz ki az ánusza, mintha használva lenne?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy sráccal, aki inkább aktív és úgy néz ki a segge, mintha alaposan megdugták volna pedig azt állítja, hogy passzív szerepben még nem is volt és nem ez az első eset, férfiben és nőben is találkoztam ilyennel. Nem mondtak igazat, vagy létező jelenség? Nem aranyérről van szó.

okt. 22. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Pfuj!
okt. 22. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Ez genetika csak. Nekem olyan seggem van, hogy kb. azt hiszi mindenki, hogy szuz voltam a dugas elott, holott ha az tudnak mennyi mindenki es mennyi minden jart mar ott elottuk! 😅
okt. 22. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Ahogy előttem is írták ez genetika kérdése.
okt. 22. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is olyan
okt. 23. 06:49
 5/6 anonim ***** válasza:
59%
Nekem mindig azt hiszik szűz pedig elég sok minden történt mar
okt. 26. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
Az en rozettámról is feltételezték már, hogy sokan, sokszor voltak benne, pedig csak közvetlenül egy kiadósabb plughasználat, tágítás után készült róla fotó. Két perccel később már vissza is húzódott...
okt. 27. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!