Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kolis fiúk! Vannak homoszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kolis fiúk! Vannak homoszex élményeitek, történt már ez-az a szobatársatokkal?

Figyelt kérdés

nov. 24. 00:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy szoba társam akit szinten izgatták a női dolgok vele voltak erdekessegek
nov. 24. 04:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi koliban ahol már csak 2en voltunk, közös hoki és pár egyéb dolog történt
nov. 24. 08:15
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Egy kolis csávó volt a helyi menő. Mindenki bírta meg a csajoknak bejött. Alacsony nagy dumás sportoló. Folyton nyomott beszólásokat amiben b-zizott engem na meg másokat is. Egyszer hétvégén bent maradtam. Ő is. Este akkor jött fürdeni amikor én. Az egész emeleten csak mi voltunk. Elkezdte verni miközben tusolt majd a kb 19-20 cm farkával kiszállt törölközni. Majd szólt hogy már eleget tusoltam szálljak ki. Mikor kiszálltam utasított hogy szopjam le. Kb 1 perc volt. Ezután a szobámba jött kb 10 percre rá. Ez később megesett még párszor. Az nagyon meglepett hogy mekkora a farka. Illetve később már ő is leszopott meg sokszor kérte hogy dugjam meg. Ami izgató volt vele ahogy befogta a saját száját mert hangosan élvezett. Ez a mai napig izgat ha valaki hangos
nov. 24. 09:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Nyilván ez csak akkor működik, ha két meleg, vagy biszex srác, van egy szobában. Meg zuhany alatt is mehetnek izgi dolgok. És nekem van olyan érzésem, hogy akik titkolják, azoknak is volt valami, csak szégyellik a dolgot. Szerintem a kollégisták legalább fele bi, vagy homoszexuális és legalább a kolisok felének már volt legalább kézimunka.
nov. 24. 14:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyetlen ilyen jellegű az volt, mikor szobatársam benyomva jött meg egy buliból, és rámesett. 😂 Nem szállt le rögtön, de aztán szóltam neki, hogy ne legyek gyanús. (Nem tudták, hogy meleg vagyok.)
nov. 24. 15:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen,voltak élményeim és nagyon is örülök,jó visszagondolni rá!
nov. 24. 18:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi a szobatarsammal egybőlegy huron pendültünk mert heti 4nap 1órát gyurtunk. Sajat testsulyos edzés mert az a praktikus ha ne otthon vagy.

Elkezdtük egymást húzni teljesitményben. És izmot is mértünk kinek milyen nagyobb? Temészetesen a farok is mérés alá került!

Az enyém nagyobb volt.

De a lényeg ,hogy meztelenül gyurtunk egy idő után és èszrevettem,hogy nagyon nézi a péniszem.

Meg is kérdztem,hogy tetszik e?

Hebegett habogott,de végüli is inkább azt mondta,hogy irigyel amiért nagyobb.

Mondom neki nyugodtan megfoghatod játszhatsz vele miközben arra gondolaz,hogy a tied.🙂

Az homos mondta,és hozzá tette alig hallhatóan,hogy nem olyan.

Akkor fel ajánlottam,hogy akkor verjük egymásnak!

Az is homós! Csattant fel.

Nekem igazából mindegy,de ő viszont foghat egy nagy fa~szt. Ami nem a sajátja de élvezni fogja.

Elutasitott. De azért én mondtam neki,hogy az ajánlatom él.

Ekkor azért megkérdezet,hogy ennyi farok ajánlás meg egymásnak verés ajanlat után meleg vagyok e?

Nem. Én szexuálisan szabadelvü vagyok. Bármi tetszik kiprobálom,nem érdekel a társadalmi megitélés, meg amúgysem beszélekróla mindenkinek.

Telet múltak a naapok és nőttek az izmok,lóbáltuk is.

Aztán mondta,hogy szeretné az egymásnak verèst,mert már megörül a nagy farkam látvanyától.

És igen ő bizony meleg,de könyörgött,higy nem mondjam elsenkinek.

Erre mondom,hogy ez pont nem olyan amit megosztanék másokkal.

Aztán szépen lassan eljutottunk a sexig. És életünk egy szakaszában a suli után együtt is éltünk.

Mondju együtt is aludtunk,meg fürödtünk...

Meleg pár voltunk,ez a lényeg.

Aztán meismertem életem szerelmét egy nőt.(mindent elmondtam neki és ő megérti és támogat)

Sajnálom a barátomat,amiért nincs senkije,csak néha beszélhat hozzánk az én örömömre.

nov. 24. 20:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szobatárssal voltak jó dolgok
nov. 24. 22:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
MI 3 an voltunk egy 4 es szobában,szinte az első naptól megvolt az összhang,kialakult a barátság. Minden este együtt mentünk ki a zuhanyzóba,így láttuk egymást meztelen,innentől már csak egy lépés volt egymás előtt maszturbálni,majd egymásnak.
tegnapelőtt 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!