Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolis fiúk! Vannak homoszex élményeitek, történt már ez-az a szobatársatokkal?
Mi a szobatarsammal egybőlegy huron pendültünk mert heti 4nap 1órát gyurtunk. Sajat testsulyos edzés mert az a praktikus ha ne otthon vagy.
Elkezdtük egymást húzni teljesitményben. És izmot is mértünk kinek milyen nagyobb? Temészetesen a farok is mérés alá került!
Az enyém nagyobb volt.
De a lényeg ,hogy meztelenül gyurtunk egy idő után és èszrevettem,hogy nagyon nézi a péniszem.
Meg is kérdztem,hogy tetszik e?
Hebegett habogott,de végüli is inkább azt mondta,hogy irigyel amiért nagyobb.
Mondom neki nyugodtan megfoghatod játszhatsz vele miközben arra gondolaz,hogy a tied.🙂
Az homos mondta,és hozzá tette alig hallhatóan,hogy nem olyan.
Akkor fel ajánlottam,hogy akkor verjük egymásnak!
Az is homós! Csattant fel.
Nekem igazából mindegy,de ő viszont foghat egy nagy fa~szt. Ami nem a sajátja de élvezni fogja.
Elutasitott. De azért én mondtam neki,hogy az ajánlatom él.
Ekkor azért megkérdezet,hogy ennyi farok ajánlás meg egymásnak verés ajanlat után meleg vagyok e?
Nem. Én szexuálisan szabadelvü vagyok. Bármi tetszik kiprobálom,nem érdekel a társadalmi megitélés, meg amúgysem beszélekróla mindenkinek.
Telet múltak a naapok és nőttek az izmok,lóbáltuk is.
Aztán mondta,hogy szeretné az egymásnak verèst,mert már megörül a nagy farkam látvanyától.
És igen ő bizony meleg,de könyörgött,higy nem mondjam elsenkinek.
Erre mondom,hogy ez pont nem olyan amit megosztanék másokkal.
Aztán szépen lassan eljutottunk a sexig. És életünk egy szakaszában a suli után együtt is éltünk.
Mondju együtt is aludtunk,meg fürödtünk...
Meleg pár voltunk,ez a lényeg.
Aztán meismertem életem szerelmét egy nőt.(mindent elmondtam neki és ő megérti és támogat)
Sajnálom a barátomat,amiért nincs senkije,csak néha beszélhat hozzánk az én örömömre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!