Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolis fiúk! Vannak homoszex élményeitek, történt már ez-az a szobatársatokkal?
Nálunk úgy indult,hogy simán öltöztünk egymás elött. És egyszer poénbol riszált elöttem. Mondom:hülye bu~zi ne nekem pörgesd a farkad!
-pedig azt hittem ezt szereted. (Voltak ilyen poénos meleges beszólásain egymásnak)
-persze simán bekapnálak,csak írigykedek!
Erre közelebb lépett. De már nem lóbálta.
-na biztosan akarod? Kérdeztem.
-igen.
De nem vettem szájba csak adtamrá egy gyors puszit.
Meglepődött de semmit nem mondott.
Aztán ment a dolgára.
Este mikor visszajött megkérdezte,hogy megbeszélhatjük e a dolgot?
Persze.
-Bisex vagyok és te nem vagy rossz pasi a farkad is szép. Nem terveztem ilyen rapid comingout-ot de valahogy így lett.
Látszott rajta a megkönnyebülés.
Mert ő álhetero a család,barátok előtt,de végre itt velem kiélheti az igazi énjét.
Nekem nem volt ellenemre,hogy titokban vagyunk egyűtt.
Amúgy full tapasztalatlan volt.
Eggyüt fedeztükfel a fiu szerelem/sex gyönyöreit.
Volt egy furi szokása ami nagyon megtetszet az idő alat amigy együtt voltunk. Meztelenül szorosan egymáshoz simulva lassuzni.
Rendesen felkért:-szabad egy táncra hölgyem?
Mert idővel kiderült,hogy ő bizony aktív.
Nálam meg nyerő,ha női néven szolit a pasim.
3évig voltunk együtt aztán már 3ágya szobát kaptunk.
Akkortól keresni kellet a helyet és az időt az tánchoz függölegesen és vízszintesen is.
Aztán koli után még a nyáron össze-össze futottunk de különböző városban mentünk egyetemre és úgy már nem tudtuk volna folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!