Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadásból vetkőztél már meztelenre?
Figyelt kérdés
Hány éves voltál? Történt-e más is akkor?nov. 22. 17:34
2/12 anonim válasza:
Igen, egy buliban. 17 voltam.
Eléggé be voltam rúgva már akkor is, utána csak annyi van meg, hogy még iszunk és csak boxerben vagyok aztán az aznap reggel, hogy felkelek, szintén csak boxerben.
3/12 anonim válasza:
Fogadásból nem.
Egyszer volt két barátnőm és nem tudták, hogy meleg vagyok.
Egyszer videóchateltünk és elkezdtünk vetkőzni. Ők melltartóra én gatyára.
4/12 anonim válasza:
Fogadásból nem, de a partnereim kérésére gyakran
5/12 anonim válasza:
#4 vagyok, 18 és minden vetkőzés után megdugtak, szopattak
6/12 anonim válasza:
Nem kellett hozzá fogadás, csak simán meg kért egyik haverom. De arra mondtam, hogy okés, de akkor te is.
11-12 körül voltunk.
7/12 anonim válasza:
Kb 12 évesen,négyen haverok fogadtunk 😀tök jó volt!
8/12 anonim válasza:
haveromnál aludtam nyáron. Mondta ő mezteldnül alszik így én is levetköztem. 16 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!