Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok ti hogy pisiltek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti hogy pisiltek szabadban? Mire ügyeltek? Van sztoritok?

Figyelt kérdés
nov. 20. 11:30
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
én a gimiben volt egy srác, akinek szép farka volt, ő negyedikes én elsős mindig kukkoltam, egyszer a budiba lyukasórán utána mentem, észrevette, hogy nézem, odaforult, h rámarkolsz, hát megtettem, meglepődött, aztán huzogattam neki, majd be egy budifülkébe, ahol kivertem neki, ő meg megujjazta a lyukamat, utána párszor megkörnyékezett, hogy szopnám-e, de csak fogdostam neki gatyán keresztül, a szopás technikai okok miatt nem jött össze, mindig voltak a budiba
márc. 5. 20:25
 32/33 anonim ***** válasza:
Nekem van egy jó sztorim: egyszer pisiltem az erdőben! :D
tegnap 08:48
 33/33 anonim ***** válasza:
én speciel ülve pisilek, mint a lányok, nagyon kiskorom óta, a szabadba gugulva
tegnap 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!