Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti hogy pisiltek szabadban? Mire ügyeltek? Van sztoritok?
Figyelt kérdés
nov. 20. 11:30
22/33 anonim 

válasza:

Elég gyakori nálam a szabadba pisilés mert rendszeresen túrázok es kerékpározok is
F/24
23/33 anonim 

válasza:

Igazabol mindannyian a szabadba szarunk mert amit lehuzol a wc-n az kimegy a Dunába 🤣
24/33 anonim 

válasza:

#23 (15:55) - tévedsz!
Legalábbis ha rendes közművesített településekről és nem egy elhagyatott partszakasz melletti kis szivattyúházról van szó, akkor onnan szigorúan tilos a szennyvizet csak úgy direktbe kivezetni a Dunába.
25/33 anonim 

válasza:

Előveszem, hátrahúzom, kiengedem, megrázom, elteszem. Ennyi… Arra odafigyelek, hogy a végén ne rázzam magamra.
26/33 anonim 

válasza:

25-os teljesen hatrahuzod?
A vegen vissza?
29/33 anonim 

válasza:

Keresek egy helyet, előveszem, célzok és elteszem.
Vagy elő sem veszem.
Ha van velem bevállalós haver, ezt-azt együtt levizelünk.
Jó dolog a pisivel játszani 😀
Tudom, perverz vagyok. Ez van, nekem így jó.
Szívesen haverkodok hasonló fiúkkal.
30/33 anonim 

válasza:

Engem nem zavar ha látnak,jó farkam van,volt hogy végeztem,odajött és
fogdosta aztán mikor keményedett leszopott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!