Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen intim piercinged van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen intim piercinged van?

Figyelt kérdés

Hány évesen szúrattad, megbántad vagy örülsz és a mai napig tetszik?

Nekem a pubic piercing és a prince albert jön be, de még nincs ilyenem.

nov. 18. 13:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%
Ide linkelnéd milyen az
nov. 18. 13:27
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem volt, nincs, és nem is lesz. Máson sem tetszik.
nov. 18. 13:48
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Nincs
nov. 18. 14:30
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Nincs piercingem.

De a másikon tetszik :)

nov. 18. 14:48
 5/14 A kérdező kommentje:
Annyira frusztráló, hogy egyrészt nem megy sokaknak az értő olvasás, másrészt vélemény kényszere van sokaknak. Akinek nincs az miért ír ide? Attól kérdeztem akinek van vagy volt.
nov. 18. 16:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Bár a homoszexualitás a téma, heteroként tudok válaszolni neked.

Jelenleg PA-m van (6mm-es) és 4 lower frenumom, amit hordok.

Van egy 4mm-s helye a frenumomnak, amit csak azért nem hordok már, mert a PA-val nagyon útban vannak egymással. Egy ampallangom is volt pár éven át, de mára összenőtt és csak a helye látszik. Anno egy műtét miatt kellett kivennem és utána nem tudtam visszarakni fél kézzel.

Ami van az tetszik nekem, különben nem is lennének. Eddig nem volt olyan barátnőm, akinek ne jött volna be, de amúgy is, ha látnak, gondolhatják, hogy ott is van, hamár máshol is van és nem kevés.

Mondhatom, hogy több, homo-, vagy biszexuális embert ismertem, de egyiküknem sem volt intim piercingjük. Egy-egy csaj volt, akiknek orr, köldök vagy fülükben volt valami, illetve egy srácról tudok, akinek köldökében és a nyelvében volt. Az intim piercingesek közül akiket ismerek, heterók mind, azaz egy kivétellel, mert ők egy pár, és mindketten bik, de házasként párszor kalandoznak közösen.

Férfiakon nem tudok véleményt mondani, mert nem izgat a látványa, a nőkön igen.

Magamnak azért lett/csináltam, mert szimplán tetszett. Nem egy rögtön bumm-bele dolog volt, hanem tartós gondolat. Azóta sem bánom egyiket sem.

nov. 18. 16:56
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó.
nov. 18. 17:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy 5mm-es Prince Albertem. Volt előtte frenum is, de kicsit komolyabbat szerettem volna. A PA-t 3 éve szúrattam 35 éves koromban. Nagyon szeretem, eszem ágában sincs kivenni 😁
nov. 18. 20:55
 9/14 anonim ***** válasza:
59%

Az milyen?

nov. 18. 21:31
 10/14 A kérdező kommentje:
9, ott van a google, beírod keresőbe és kidobja.
nov. 18. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!