Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha előre szólok, hogy ápolatlan leszek találkozónál, és a másik így is találkozni akar, akkor ő a hibás, ha mégse lesz szex?
Egyszerűen nem értem a kérdést.
Hogy akarna veled bárki is találkozni, ha már előre bejelented, hogy ápolatlan leszel?
Ha máshol nem tudsz tisztálkodni, akkor jelzem, hogy nemrégiben újították fel a Nyugati Pályaudvar vizes helyiségeit is az aluljáróval együtt.
Amennyiben hajléktalan vagy, azzal talán tudok segíteni, hogy egy zuhanyra beugorhatsz hozzám, bár elég zaklatott munkaidőm van. Tiszta törülközőt, új szappant szívesen adok, csak szólj!
Nem hibás. Bárki meggondolhatja magát bármilyen okból
Nem lesz érte hibás, ez van. A szex nem kényszer.
"Hogy akarna veled bárki is találkozni, ha már előre bejelented, hogy ápolatlan leszel?"
Hát próbáld ki. Előre szólok, hogy ha a melegek meglátnak egy kép alapján jól kinéző férfit, nem fogja a piciny agyacskájuk befogadni, hogy lehet ápolatlan is. Még ha előre szól, akkor se.
Hát jó én csak bisex vagyok,de felfogom,hogy büzlesz és mocskos vagy.
Viszont ha megnézed a statisztikákat akkor hazánk fiainak szövegértési képessegeit kiváloan prezentálják.
"Ápolatlan" mit jelent? 😳
"Szövegértés" mit jelent? 😳
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!