Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldtél és/vagy kaptál már itt farok és/vagy fenék képet?
Figyelt kérdés
ma 12:55
1/5 anonim válasza:
Küldtem és kaptam is de innen lett emailezés során. És csak volt, már nincs rá igényem.
2/5 Eric Griffin válasza:
Rendszeresen küldöm magamról az egész alakos meztelen képet csajoknak, aztán mindig azt mondják hogy ha kicsit fogynék egész jó nő lennék. A farkam olyan pici hogy azt hiszik egy nagy csikló az :( a csöcseim meg olyan nagyon hogy féltékeny rá mindegyik, gondolom ezért szakítják meg velem egyből a kapcsolatot :(
3/5 anonim válasza:
Még nem küldtem, meg nem is kaptam. Pedig fiatal fiúkat szívesen megnéznék képen is
4/5 anonim válasza:
Én már kaptam itt egész alakos képet egy egészen csinos, nyali-falizni való testű fiatal fiúkától - csak az zavart egy kicsit, hogy a farka valószínűtlenül nagyra volt photoshopolva.
De ha véletlenül nem photoshop, hanem igazi méretbeli anomália lenne, akkor ezennel azt üzenem, hogy eme testi kibája ellenére is nagyon tudnám szeretni a természetesen szép és fiatal testét!
😊😀😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!