Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak, hogy újra jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy újra jó legyen a szex?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már két éve együtt vagyok a barátommal és eddig minden nagyon jól ment, de az utóbbi időben nem annyira élveztem a szexet, mint régebben (passziv vagyok), ezért rendeltem egy 32 centis dildot (ezt: [link] ), hogy feldobjam a dolgokat. Imádom, nagyon gyakran használom, viszont így a barátom 22 centis farkát nem élvezem annyira. Hogyan tudnám újra élvezni vele?

28/F

nov. 15. 15:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Akkor az jó.

Akkor hátha jó lesz minden megint a szexben.

Ha nem akkor meg valakit be kell venni egy harmadikat.

nov. 15. 19:07
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
En is tok ilyen vagyok, ahogy magadat leirtad, Kerdezo! Eleg hardcore jatekokkal szoktam otthon jatszani, de nagyon jol tagulok es utana vissza is szukulok. Nekem mondjuk az egesz testem hajlekony, tudok spargazni es a nyakamba tudom tenni a labaimat is, ezzel szerintem tuti osszefuggesben van, hogy az anuszom is rugalmasabb, mint az atlagnak.
nov. 15. 19:19
 23/25 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Esetleg az öklözést kipróbálhatnád a pároddal.
nov. 16. 08:09
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Végezz kegel gyakorlatokat, hátha erősödnek az izmok ott. Nekem is vannak 7-8 cm átmérőjű dildóim, attól függetlenül élvezem átlagos mérettel is.
nov. 16. 08:51
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, aki adott valami tippet. Végül beszéltünk egymással, és megérti, h vágyom többre is, így most már szex közben én ráülök a dildora, előre dőlök és úgy dugja be nekem a dildo mellé, és így nagyon jó
nov. 19. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.