Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon nehezen élvez el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehezen élvez el a párom, mit csináljak, hogy könnyebb legyen? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltunk.. Hosszabb előjáték, orális szex, váltogatjuk a pózokat, de semmi.. Nem is az a legnagyobb gond, hogy nehezen megy el, hanem az, hogy egy idő után olyan, mintha nem is lenne jelen az együttlétben. Olyan érzés, mintha folyamatosan azon görölcsölne, hogy elmenjen.. Eleinte még szenvedélyes, foglalkozik úgymond velem is, aztán semmi, kikapcsol, mintha ott se lennék. A másik, hogy én rövid, de szenvedélyes szex párti vagyok, és bár eddig mégiscsak jó volt vele lenni, mert szeretem, de mostmár kezd egy kicsit sok lenni az órás döngetés, ugyanabban a mederben úgymond (minden együttlétünk totál ugyanolyan..) Szex után visszatér amúgy lelkileg, de akkor is csak magával van elfoglalva, olyan, mintha "büszke lenne magára", amiért elment. Nem tudom, mit csináljak, van egy kisbabánk, bár előtte is ugyanez volt a helyzet.. Nem tudom, meddig bírom még, lassan már a kedvem is elmegy az egésztől, és ezzel az egész jövőnket megkérdőjelezem, mert nekem fontos lenne a szenvedélyes együttlét.. Régebben még beszéltünk erről, akkor azt mondta, hogy ő ilyen, ha magának csinálja, sincs ez másképp. Létezik valóban ilyen? Vagy ennek valami pszichés dolog állhat a hátterében? Ti mit csinálnátok?

2023. febr. 11. 20:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem lehet hogy stresszes? Nincs esetleg körülmetélve? Lehet ő is elunja magát.
2023. febr. 11. 20:23
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Ott dobtam le a láncot, hogy van egy kisbabátok. Én azt hittem, hogy ez egy pár hetes, max pár hónapos kapcsolat. Mi értelme van szülni egy ennyire nem működő kapcsolatba? Mert lehet ezt szépíteni, de ilyen esetben ritkán maradnak együtt a felek. Egyszerűen felfoghatatlan ez nekem. Mit csinálnék? Belátnám, hogy nem passzolunk szexuálisan (nameg védekeznék).
2023. febr. 11. 20:23
 3/17 anonim ***** válasza:
69%

"Régebben még beszéltünk erről, akkor azt mondta, hogy ő ilyen, ha magának csinálja, sincs ez másképp."

És ezek után szültél neki egy gyereket.

Meg is érdemled a párod. Kívánom hogy sokáig kelljen együtt élned vele. Hiszen szereted őt és számodra ezek szerint eddig ez megfelelt. Ő nem változott, tehát az egyetlen különbség te vagy. Tehát benned van a probléma. Ilyen egyszerű.

2023. febr. 11. 20:25
 4/17 anonim ***** válasza:
64%

Túl tág vagy neki nem érez semmit.

Vagy túl kicsi a farka neked. Mindegy hogy mondom.

De ha leszopni se tudod pár perc alatt, az már a te sarad, nem jól csinálod. Kivéve, ha kiverni se tudja magának pár perc alatt, mert akkor vele van a gáz.

2023. febr. 11. 20:35
 5/17 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam, mivel jó ember, adok ennek egy esélyt. Az élet minden egyéb területén tökéletesen passzolunk. Amikor összejöttünk, (és most se, csak már kellemetlen és tehetetlennek érzem magam), nem a szexen volt a hangsúly, hanem azon, hogy egy élhető, normális, kiegyensúlyozott kapcsolatot alakítsunk ki.. És működött, most is állítom, hogy soha senkivel nem illettem össze ennyire. Ismétlem, minden más területen. De mostanra kezd sok lenni ez a szexuális különbség, így akarva akaratlanul nagyobb hangsúlyt fektetek rá.. És emiatt írtam, hogy a jövőnk is egy nagy kérdőjel, mert mi van, ha ez a különbség elnyomja azt, ami amúgy működik..

Mindenesetre köszönöm a válaszokat.

2023. febr. 11. 20:42
 6/17 A kérdező kommentje:
#4es, inkább túl nagy a farka nekem.. De amúgy hiába, magának is kell közel egy óra..
2023. febr. 11. 20:44
 7/17 A kérdező kommentje:
#1 Nincs korulmetelve, és nem tudok arról, hogy stresszelne bármi miatt.
2023. febr. 11. 20:45
 8/17 anonim ***** válasza:

Ha magának is kell egy óra, és régóta ilyen, akkor orvos. Agyi MR. Valami gátolja.

Egy fiú megtalálja a módját fiatalon hogyan kell gyorsan kiverni.

Ha fiatalon is ilyen volt, akkor neki se állt volna gyakorolni.

Nem volt balesete, ahol sérült valahol az ideg, gerinc stb. Ennél azért több info kellene.

2023. febr. 11. 21:02
 9/17 A kérdező kommentje:
Fiatalon volt motorbalesete, de állítólag nem történt komoly sérülés.
2023. febr. 11. 21:11
 10/17 anonim ***** válasza:
Teszem azt nem akkor keletkezett ez a hibája? Fiatalon is így volt? Lassan változott meg vagy gyorsan?
2023. febr. 11. 21:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!