Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehezen élvez el a párom, mit csináljak, hogy könnyebb legyen? Mitől lehet ez?
"Régebben még beszéltünk erről, akkor azt mondta, hogy ő ilyen, ha magának csinálja, sincs ez másképp."
És ezek után szültél neki egy gyereket.
Meg is érdemled a párod. Kívánom hogy sokáig kelljen együtt élned vele. Hiszen szereted őt és számodra ezek szerint eddig ez megfelelt. Ő nem változott, tehát az egyetlen különbség te vagy. Tehát benned van a probléma. Ilyen egyszerű.
Túl tág vagy neki nem érez semmit.
Vagy túl kicsi a farka neked. Mindegy hogy mondom.
De ha leszopni se tudod pár perc alatt, az már a te sarad, nem jól csinálod. Kivéve, ha kiverni se tudja magának pár perc alatt, mert akkor vele van a gáz.
Úgy gondoltam, mivel jó ember, adok ennek egy esélyt. Az élet minden egyéb területén tökéletesen passzolunk. Amikor összejöttünk, (és most se, csak már kellemetlen és tehetetlennek érzem magam), nem a szexen volt a hangsúly, hanem azon, hogy egy élhető, normális, kiegyensúlyozott kapcsolatot alakítsunk ki.. És működött, most is állítom, hogy soha senkivel nem illettem össze ennyire. Ismétlem, minden más területen. De mostanra kezd sok lenni ez a szexuális különbség, így akarva akaratlanul nagyobb hangsúlyt fektetek rá.. És emiatt írtam, hogy a jövőnk is egy nagy kérdőjel, mert mi van, ha ez a különbség elnyomja azt, ami amúgy működik..
Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Ha magának is kell egy óra, és régóta ilyen, akkor orvos. Agyi MR. Valami gátolja.
Egy fiú megtalálja a módját fiatalon hogyan kell gyorsan kiverni.
Ha fiatalon is ilyen volt, akkor neki se állt volna gyakorolni.
Nem volt balesete, ahol sérült valahol az ideg, gerinc stb. Ennél azért több info kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!