Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Van valami extrém fantáziátok, vagy perverziótok, amiről szinte senkinek nem mertek beszélni?
Figyelt kérdés
Lehet ez akár olyan amit csak nagyon szégyelltek, vagy törvénytelen lenne, esetleg nagyon durva. Ha nem akarjátok nyilvánosan kiírni, leírhatjátok privátban is .tegnap 07:16
1/13 anonim válasza:
Nekem valóban van. Itt sem és privátban sem fogom leírni, mert valóban szégyellem🥲
2/13 anonim válasza:
Nekem is van, de mivel senkinek nem mondom el, neked sem fogom, ne is privátozz!
3/13 anonim válasza:
Tudod a senkinek az egy olyan jelző hogy még anonim oldalon se
Nem nehéz amúgy se lenyomozni honnan írsz és ki vagy valójában
Ha valaki pl törvénytelen dologról fantáziál azt általában előbb utóbb megteszi
Szóval nem okos döntés ezt sehol megosztani ha még is lenne olyan dolog .
4/13 A kérdező kommentje:
3-as!
Szerintem egy kicsit túlgondolod ezt.
tegnap 08:55
5/13 anonim válasza:
Rengetegszer kiirt kerdes. A kerdezo erre recskazik
6/13 anonim válasza:
Egy nagy mérettel kipróbálnám szívesen, de nyílván nem mondom senkinek, mert ribinek vagy size queennek csúfolnak
7/13 A kérdező kommentje:
5-ös!
Pontosan így van! És akkor most mi lesz?
tegnap 09:13
8/13 anonim válasza:
Vezéralfa adoniszok jól lerendezzék az ágyékomat, de úgy hogy még a párom is köszönetet mondana. Tehát lényegében mégiscsak arra hajtunk, de ilyen férfit ha egy évben egyszer látok az utcán futólag. Nincs ennek realitása.
9/13 anonim válasza:
Nekem bármit elmondhattok, nem kell szégyellnetek semmit.
10/13 anonim válasza:
3 as, ebbe nagyon nincs igazad, főleg, mert nem nyomozható ki, ki vagy és honnan írsz, max, ha komoly bűncselekmény forogna fenn. Amúgy ezzel az erővel nyilvánosat hogy mersz akkor kiírni? Az nem nyomozható le? Magad ellen beszélsz, kicsim... És ha valaki fantáziál, attól még nem teszi meg, ezt is felejtsd el... Ne keltsd azt a gyanút, hogy nem is vagy lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!